Retro Legetøj

Her på siden finder du vores flotte udvalg af forskellige stykker retro legetøj. Vores retro legetøj er til dig, der ønsker at finde tilbage til en tid, hvor legetøj var mere simpelt, og hvor det hele ikke behøvedes at gå lige så stærkt. Vores retro legetøj spænder både over sjove figurer, actionfigurer i smukke farver og dekorative pariserhjul. Hvis du vil vide mere om de enkelte produkter, kan du trykke dig ind på varerne. Her finder du specifik information om vores legetøj. Vi håber, du vil kigge dig omkring på siden og forhåbentligt finde lige præcis det legetøj, du leder efter.

På lager
Gående fjeder i metal - Regnbuefarvet Gående fjeder i metal - Regnbuefarvet
Nyhed
5714208127043
 
DKK 49,95 / STK inkl. moms
DKK 39,96 ekskl. moms
4009807105884
 
DKK 199,95 / STK inkl. moms
DKK 159,96 ekskl. moms
4009807104009
 
DKK 399,95 / STK inkl. moms
DKK 319,96 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Retro legetøj til enhver smag

Vores retro legetøj findes i flere forskellige varianter. Om du er til små snurretoppe i plast, redningsfartøjer eller noget helt tredje, er vi sikre på, du finder, hvad du søger. Vores retro legetøj kan også benyttes til udsmykning på kontoret eller i hjemmet. Udover vores brede sortiment og høje kvalitet, går vi også meget op i din oplevelse som kunde, når du handler hos os. Derfor tilbyder vi også både billig fragt ved alle køb, gratis levering, når du handler for mere end 499 kroner. Sidst, men ikke mindst tilbyder vi også 365 dages returret på vores produkter.

Retro legetøj, samlerobjekter og meget mere

Hos Superhelten Legetøj forhandler vi en lang række forskellige produkter, der blandt andet spænder over alt fra det retro legetøj, du finder her på siden, til flotte samlerobjekter, der uden tvivl vil imponere både venner og kollegaer. Vi tilbyder også retro legetøj i form af arkademaskiner, der er genskabelser af nogle af de største spillekonsoller igennem tiden. Hvis du vil dykke ned i popkulturens forunderlige verden, har vi også flere forskellige replikaer fra nogle af de største film og tv-serier. Hvis du har nogle spørgsmål til vores retro legetøj, vores kundefordele eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Dette kan du gøre ved at ringe til os på tlf. 39 39 30 55. Du er også mere end velkommen til at besøge os i en af vores fysiske butikker. Dem finder i København på både Østerbro og Frederiksberg. Vi glæder os til at hjælpe dig.