Rollespilstøj

Er du ved at skabe en LARP-karakter, som er en barbarisk viking eller måske en nobel elverkriger? Har du brug for den rigtige beklædning? I denne kategori åbner Superhelten klædeskabet for dig og præsenterer lækkert rollespilstøj i god kvalitet til både børn og voksne.

Rollespilstøj dengang og nu

I de tidlige år af live rollespillets begyndelse var deltagerne nødt til at lave det meste selv og for eksempel sy deres egne kapper ud af gamle lagner, hvorimod der i dag findes masser af kapper, kjoler og anden lækker beklædning, ofte til en overkommelig pris. Sammen med LARPs stigende popularitet, stiger udvalget og kvaliteten af rollespilstøj også, og det betyder, at du kan finde masser af inspirerende beklædningsgenstande til nærmest alle slags universer.

Rollespilstøj er generelt designet mere frit end autentisk middelaldertøj og kan tilmed lade sig inspirere af film og videospil. Når du konstruerer din LARP-karakter spiller beklædningsgenstande en vigtig rolle for at ramme den rigtige stemning til kampagnen eller kampen. Det er også vigtigt, at dit rollespilstøj kan holde til at blive båret flere gange, i kamp og i al slags vejr. Alt efter om din karakter er baseret på historisk nøjagtighed, peger i retning af fantasy eller tilhører en bestemt profession, kan du vælge at basere dit rollespilstøj på for eksempel vikinger, munkenes hætter eller middelalderlige kjoler - kreativiteten kender ingen grænser, bare det endelige udseende er sammenhængende. 

Superheltens udvalg

Hos Superhelten finder du et udvalg af rollespilstøj fra Epic Armoury. Du vil oftest kunne vælge mellem forskellige typer som polstrede slagkofter / gambesoner, kapper, bukser eller hætter. Størrelserne spænder mellem børnestørrelser i 6-8 år og 8-10 år, og voksenstørrelser fra XS og op. Kendetegnende for Epic Armourys tøjprodukter er, at de kan holde til lidt af hvert. Stoffet er af god og kraftig bomuldskvalitet og vasketestet for farveægthed. Designet er funktionelt, så du frit kan bevæge dig og enkelt med afdæmpede, naturinspirerede farver, så du selv kan tilføre din egen stil og dine egne modifikationer. Hvis du køber udstyr til dit barn eller dig selv så husk på, at det er en god idé at købe rollespilstøj lidt større, end man normalt ville gøre. Der kan være brug for plads til langt undertøj indenunder, hvis man rollespiller udendørs i årets kolde måneder! Har du spørgsmål om størrelser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@superhelten.dk eller tlf. 39 39 30 55