Live Rollespil

Er du helt vild med live rollespil, så har vi hos Superhelten Legetøj et fedt udvalg af live rollespilsudstyr, som du kan kaste dig over. Her på siden kan du finde alt det, du skal bruge for at kunne opbygge den fedeste karakter. Find den perfekte ork-maske eller ranger-sværdet, som du skal bruge for at skabe din LARP-karakter, lige her!

Bestsellers in Live Rollespil
Nye først
Viser 1 til 0 af 0

LARP- og rollespilsudstyr for alle

Hos Superhelten Legetøj synes vi, at live rollespil - eller LARP - er en rigtig fed distraktion fra den kedelige hverdag. Når du live rollespiller, lever du dig nemlig for en tid fuldstændig ind i en karakter og et andet univers, samtidig med at du er sammen med ligesindede og har det sjovt - som regel ude i den friske luft. Live rollespil er med tiden blevet til meget mere kampe med gaffertape-skumsværd i Hareskoven. I dag findes blandt andet Nordic LARP, de kæmpestore ugentlige LARP-battles som Swordcraft i Australien og forskellige former for re-enactments af historiske slag - bare for at nævne nogle få! Den stigende interesse og store popularitet har betydet, at mængden af rollespilsudstyr er eksploderet, hvilket også er en af grundende til, at du finder et så stort og varieret udvalg her hos os!

Vi har alt i rollespilsudstyr og -tilbehør

Her på siden kan du således finde alt det rollespilsudstyr, som du skal bruge, når du skal ud at spille LARP. Vi forhandler bl.a. det danske brand Epic Amoury, som producerer fantastiske LARP-produkter, hvor der er lagt vægt på æstetik, funktionalitet og sikkerhed. Det rollespilstilbehør, du finder fra dette brand, er toplækkert udstyr til en god pris, som strækker sig over næsten alt lige fra skumvåben til metalrustninger og slagkofter. Det store sortiment af skumvåben indeholder blandet andet sværd, kasteknive og skjolde, der alle er designet til de forskellige universer indenfor fantasy-genren.

Rollespilstøj og sminke til special effects

Hos os finder du alt i rollespilsudstyr, og det gælder selvfølgelig også autentisk tøj til kvindelige karakterer, mandlige karakterer og børn. Rollespilsudstyr og rollespilstøj er oftest designet med inspiration fra film og videospil. Når du skal skabe din helt egen LARP-karakter, betyder rollespilsudstyr som tøj og sminke en hel del, da du hermed kan ramme den helt rigtige stemning til kampagnen eller kampen. Når du skal vælge rollespilsudstyr, og især rollespils tøj, er det vigtigt, at det kan holde til at blive båret flere gange i kamp og i al slags vejr. Når du har valgt det rigtige tøj til din karakter, kan du desuden også benytte rollespilssminke til at skabe special effects, der kun er med til at gøre oplevelsen for dig og andre mere autentisk.