Live Rollespil

Er du en af dem, der er vild med at spille live rollespil, så har Superhelten et fortræffeligt udvalg af live rollespilsudstyr i denne kategori, som du kan kaste dig over. Find den perfekte ork-maske eller ranger-sværdet, som du skal bruge for at skabe din LARP-karakter, lige her!

Bestsellers in Live Rollespil

LARP for alle!

I Superhelten synes vi, at live rollespil - eller LARP - er en rigtig fed distraktion fra hverdagens grå trivialiteter. Når du live rollespiller, lever du dig for en tid fuldstændigt ind i en karakter og et andet univers, du er sammen med ligesindede og har det sjovt - som regel er du også ude i den friske luft.

Live rollespil er med tiden blevet til meget mere end gaffertape-skumsværd og Hareskoven. I dag findes blandt andet Nordic LARP, de kæmpestore ugentlige LARP-battles som Swordcraft i Australien, og forskellige former for re-enactments af historiske slag - bare for at nævne nogle få! Den stigende interesse og store popularitet har betydet, at mængden af fantastiske kvalitetsprodukter er eksploderet, og du kan efterhånden finde nærmest alt, hvad du kan forestille dig.

Superhelten har udstyr til både børn og voksne. Hvad end du er garvet rollespiller, som samler et kit til det næste store LARP event, eller du har nogen derhjemme, der synes, at det er det fedeste at lege ‘Ringenes Herre’ i baghaven, så mener vi, at alle fortjener noget fedt rollespilsudstyr at lege med!

Det bedste LARP-kit

For de fleste rollespillere er det vigtigt, at deres udstyr, eller ‘kit’, er overbevisende, for at man kan leve sig rigtigt ind i karakteren. Derfor har elverkrigeren ‘Illitran Valmaer’ selvfølgelig brug for både elverører, en kappe i den rigtige skovfarve og et sværd med elverklinge - og måske et skjold, som han selv har malet og tilpasset med mystiske elver-runer...

Hos Superhelten forhandler vi blandt andet produkter fra det danskbaserede brand Epic Armoury, som designer og producerer LARP-produkter, hvor der er lagt vægt på æstetik, funktionalitet og sikkerhed. Epic Armoury brandet er garant for toplækkert udstyr til en god pris, og udvalget strækker sig over nærmest alt fra skumvåben til metalrustninger og slagkofter. Det brede sortiment af skumvåben indeholder blandt andet sværd, økser, kasteknive og skjolde, alle designet til forskellige universer inden for fantasy-genren. Der findes også farverigtigt tøj til både børn, kvinder og mænd og imponerende rustninger og hjelme. Epic Effect, som er deres undermærke, er en linje af masker, proteser og sminke, som kan bruges til rollespil, teater eller udklædning.  

Superhelten fører også det tyske brand Mytholon, der leverer holdbare  LARP-produkter af god kvalitet, som du har råd til.  

Vi bestræber os på altid at have et gedigent udvalg af LARP-udstyr, og lige meget om det skal være fantasy eller mere ‘historierigtigt’, kan du finde det her.