Rollespilsvåben

En assassin har brug for et lille, hurtigt og lydløst våben, der let kan skjules. Dværge ses ofte ikke med andet end en hammer eller en økse i hånden, og en skovelver foretrækker bue og pil. Hos Superhelten Legetøj har vi fyldt våbenkammeret med fede rollespilsvåben fra Epic Armoury, så du kan udruste dig inden dit næste LARP-event. Gå på opdagelse i vores udvalg af skumvåben i alverdens størrelser og design lige her.

Rollespilsvåben der sætter sikkerheden først

Når det går vildt for sig på slagmarken, er det vigtigt, at de rollespilsvåben, der bliver brugt, er sikre. Epic Armoury, som er vores førende brand, garanterer, at deres rollespilsvåben er sikkerhedstestede. Epic Armoury producerer udover de klassiske skum- og latexvåben også det, som de kalder ‘hybrid-våben’. Et hybrid-sværd er kendetegnet ved, at skummet i bladet er blødt, mens håndtaget er lavet af det noget hårdere polyurethanskum, som gør det muligt at tilføje flere detaljer til designet, og så kræver det ikke pleje. Hos Superhelten Legetøj har vi en del produkter fra Epic Armourys ‘Ready For Battle-serie’ (RFB), som er moderat stylede våben til en overkommelig pris. Disse rollespilsvåben passer særligt godt til dem, der er nye indenfor LARP, og dem, der foretrækker mere simple våbendesign.

Hvilket våben passer bedst til dig?

Epic Armoury producerer rollespilsvåben, der både er inspireret af historiens vingesus og af high fantasy, og så passer de til dine individuelle behov og din unikke smag. Vores udvalg indeholder sværd, hammere, køller, knive, daggerter, økser, bue og pil, kasteknive, kampstave, skjolde og meget mere. Gå på opdagelse i vores univers af rollespilsvåben, og find for eksempel det perfekte sværd til din LARP-karakter eller til dit barn, som skal i gang med live rollespil. Det kan også være, at du står og mangler en livagtig økse til dit cosplay-kostume, eller at børnene har brug for nogle gode solide sværd til at træne med hjemme i haven. Hos Superhelten Legetøj sætter vi en ære i at kunne tilbyde lækre og sikre skumvåben til både nybegyndere og garvede krigere, og derfor finder du altid et stort udvalg af rollespilsvåben hos os.