Rustning

Beskyt dig selv på slagmarken med kvalitetsudstyr, som lader fjendens sværd glide af og gør dig til sejrherren. Velkommen til Superheltens kategori med rustninger til live rollespil!

Rustning

LARP-rustninger er ikke kun til pynt - de har også et praktisk formål. Når du live rollespiller og er i kamp, kan det sagtens gå vildt for sig, og så er det rart at kunne beskytte sig mod de hårdeste slag fra din modstanders latex-sværd. Superheltens kategori for LARP-rustninger dækker over forskellige slags beskyttelse, som er lavet af både læder og stål. I vores udvalg vil du typisk kunne finde rustninger til overkroppen, samt benskinner som kaldes ‘greaves’ og armskinner som kaldes ‘bracers’ eller ‘vambraces’ på engelsk. Armskinner yder nødvendig beskyttelse til din underarm, mens benskinnerne beskytter dine underben. Vores rustninger har et autentisk look og kan nemt mikses og matches med forskellige universer, så lige meget om du skal være besærker eller elverkriger, vil du se godt ud, mens du rollespiller.

Vi har typisk produkter på lager, som passer godt til børn, men også lækre basis-ting til unge og voksne. Vælg mellem alle de flotte og praktisk anvendelige rustninger i vores sortiment og find noget til nybegynderen eller til den garvede LARP’er. 

Ready For Battle

Hos Superhelten vil du ofte kunne finde Epic Armoury’s Ready for Battle-produkter. RFB er en serie af basisprodukter som tøj, rustning til overkroppen, beskyttelse til arme og ben, og selvfølgelig skumvåben og buer. Fælles for alle RFB-produkterne er, at de er mere simple i designet, men stadig af god kvalitet og til en overkommelig pris, så alle kan være med. Dét, synes vi, giver perfekt mening! Vi vil nemlig gerne være med til at sørge for, at alle, der har lyst, kan komme i gang med at live rollespille nu og her. Har du et barn, hvis højeste ønske er at kaste sig ud på LARP-eventyr men mangler udstyret, så kommer du langt med vores RFB rollespilsprodukter. Her kan vi for eksempel anbefale en enkel kappe med hætte, et par armskinner i læder og et sværd. Hvis du har spørgsmål i forhold til børn og rollespilsudstyr, er du altid velkommen til at kontakte os, eller komme hen i én af vores butikker. Vi står parat til at hjælpe jer med godt grej til en begynder!