Sæbebobler

Hvem elsker ikke sæbebobler? Lige fra vi er helt små børn, er vi fuldstændigt fascinerede af de skrøbelige bobler, de smukke farver, hvordan de graciøst svæver gennem luften. Find masser af sæbebobler her i kategorien

Nye først
5701719233691
 
DKK 49,95 / STK inkl. moms
DKK 39,96 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Sæbeboblers mange fordele

Sæbebobler er fascinerende, betagende og utrolig lærerige for børn og legesyge sjæle. At kunne skabe en sæbeboble og se den på magisk vis svæve gennem luften, er underholdende og fascinerende for både store og små. Hos Superhelten elsker vi sæbebobler, og den magi et sæbeboblesæt kan skabe. Vi har et bredt udvalg af både sæbeboblemaskiner, sæbeboblevand og sæbeboblesæt, som du finder her på siden. Sæbebobler er meget mere end blot et boble dannet af luft og sæbevand. Sæbebobler er videnskabelige skabninger, som lærer, udvikler og underholder børn og voksne. 

Sæbebobler er fantastiske til at udvikle og styke børns evner til at puste, samt deres hånd-øje-koordination, på en sjov og underholdende måde.

Godt for motorikken

Sæbebobler er fantastiske til at udvikle og styke børns evner til at puste, samt deres hånd-øje-koordination, på en sjov og underholdende måde. Som du måske allerede ved, så leger dit barn ikke kun for at have det sjovt, men også for at styrke sine evner og lære de ting, det kræver at kunne klare sig selv. 

Når dit barn puster sæbebobler, træner han eller hun faktisk sin motorik. Især motorikken omkring munden, samt det at lære at styre sin vejrtrækning. Også finger og hånd-motorikken bliver trænet, når de skal holde sæbebobleredskabet stille og puste. Hvis du puster bobler ud, kan dit barn også øve sig i enten at fange dem, sprænge dem eller at gribe dem uden, at de går i stykker. Det øver ikke blot finmotorikken, men også balancen, fordi dit barn skal øve sig i at undgå at falde, mens han eller hun forsøger at fange boblerne.