Scenery til Bord-rollespil

Tag din bord-rollespiloplevelse til næste niveau med ultra svedigt scenery. Byg selv og tilføj miniaturer eller find lækre terræn-sæt med alt, du skal bruge, her i kategorien!

Hvorfor scenery?

Hvorfor skal man overhovedet inddrage scenery i sit bord-rollespil, spørger du måske? Det er da heller ikke alle, der har brug for det, og nogle nøjes fint med pen, papir og fantasi. Men har du allerede miniature-figurer med i dit spil, er næste skridt måske at tilføje noget terræn. Hvis du kan lide at bygge, male og tilføje små detaljer, vil du sikkert synes, at det er et både sjovt og hyggeligt projekt at kaste sig over sit helt eget scenery. Og et fedt scenery tilføjer altså en ekstra dimension til oplevelsen, der nu ikke kun foregår i hovedet på spillerne, men også på bordet foran dem! 

Miniature terræn-produkter har kunnet købes siden hobby-spillenes spæde begyndelse. Fremkomsten af historisk miniature-wargaming tilskyndede behovet for miniature-træer, græsmåtter og forskellige barrierer, som spillerne i første omgang fandt i butikker, der solgte modeljernbaner og lignende. I takt med at miniature kampspilshobbyen voksede sig større, begyndte spilproducenterne at udgive deres eget scenery, og i dag findes der en overflod af terræn på markedet.

Scenery hos Superhelten

Er du i gang med at bygge en apokalyptisk model af København i ruiner til din seneste kampagne? Eller måske arbejder du på et mere generisk fantasy landskab, der kan bruges til mange slags kampagner? Det kan være, at du 3D-printer det meste af dit scenery, men har brug for planter og andet grønt? Det kan også være, at du har fået lyst til at bygge en ‘dungeon’ til dit D&D-spil, men ikke helt ved, hvordan du skal gribe opgaven an?

Lige meget hvad, kan du altid finde spændende terræn hos Superhelten.Vi har de helt basale ting som XPS-skum til at bygge af, og vi har naturtro miniaturer som for eksempel træer, små tønder og andre sjove ting, der kan give dit scenery et autentisk look og den rigtige stemning. Hvis du gerne vil starte et nemt sted, kan vi anbefale et sæt fra Game Master, der indeholder alt, hvad du skal bruge. Gå på opdagelse i kategorien og lad dig inspirere til at komme i gang med byggeriet!