Schleich Bayala

I BAYALA bor der yndige alfer og mystiske tryllevæsener. Opdag den fantastiske verden og kast dig ud i en leg fuld af eventyr og fantasi. Her i kategorien finder du magiske væsener som drager og enhjørninger side om side med fortryllende alfer og venlige pegasusser, de kan flyve på! Blandt vores Schleich produkter finder du altid noget til piger og drenge, der elsker fantasi- og figurleg.    

På lager
Schleich Fønix - 70760 Schleich Fønix - 70760
4059433698267
 
DKK 239,95 / STK inkl. moms
DKK 191,96 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Bayala

Schleich har siden 1935 produceret legetøjsfigurer af god tysk kvalitet med det formål at støtte børns lege-, lære- og opdagelsestrang. I dag består sortimentet af mere end 600 figurer fordelt på 6 temaverdener og sælges i over 60 forskellige lande!

I den eventyrlige del af Schleichs universer finder man Bayala - en magisk verden, hvor der bor yndige alfer og fortryllende væsener. Temaet er bygget op omkring et kongerige, hvor alfen Eyela er kronprinsesse, der elsker at ride på opdagelse på ryggen af sin guldenhjørning Rami. I alfernes rige lever alferne i gensidig harmoni side om side med enhjørninge, pegasusser og andre magiske dyr. Under vandet lever havfruerne i undervandsriget Meamare sammen med alle de magiske havdyr. Man kan i øvrigt finde et ret omfattende Bayala univers på nettet, hvor man kan få masser af information og historier om de enkelte figurer, samt lege sjove lege, løse opgaver og en masse andet.

Eyala og alle hendes venner

Hos Superhelten kan du finde alle de Bayala figurer, dit barn ønsker sig. Vi har både figurer, som sælges stykvis eller som sæt og også ‘lykkeposer’, hvor dit barn kan samle på en serie af søde enhjørningeføl. 

Hvis dit barn lige har opdaget Bayala, så foreslår vi, at du køber et af sættene. Med sættet ‘Bayala alf og flyvende løve’ får du to figurer, der er klar til at hoppe lige ud af æsken og flyve på eventyr! Du kan også tage dit barn med på råd og simpelthen lade hende vælge den figur, hun synes ser allerbedst ud. Måske en smuk Smykkepegasus eller en mystisk Måneenhjørning? Eller en bedårende Glimmerdelfinmor med to babyer?

Køb alle dine Schleich Bayala figurer lige her, og hvis der er et produkt, du ikke kan finde, er du meget velkommen til at kontakte os. Så finder vi ud af, om vi kan skaffe det til dig.