Selskabsspil & Drikkespil

Leder du efter spil med grineflip-garanti, som du kan spille sammen med vennerne? Så kig her i Superheltens udvalg af selskabsspil!

På lager
5711699140414
 
DKK 399,95 / STK inkl. moms
DKK 319,96 ekskl. moms
860649000379
 
DKK 199,95 / STK inkl. moms
DKK 159,96 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Sjove og populære selskabsspil 

Hos Superhelten har vi et hav af ekstremt sjove, underholdende og morsomme selskabsspil, som du roligt kan stole på vil underholde dit næste selskab. Vores udvalg af selskabsspil spænder lige fra strategispil, quizspil til drukspil og kan i fleste tilfælde spilles af større selskaber, såvel som mindre grupper der ønsker at spille et morsomt og underholdende spil.

Bemærk at størstedelen af spillene i denne kategori er primært velegnet til voksne og i nogle tilfælde også ældre børn. Søger du et spil hvor families børn kan spille med, vil vi anbefale at du tager et kig på vores udvalg af familiespil, som er udviklet og oplagte til at blive spillet på tværs af generationer. Af populære selskabsspil til voksne finder du i denne kategori, spil som Codenames, Det Dårlige Selskab, Cards Against Humanity, What Do You Meme?, Hint, Tegn og Gæt, Mixing Box, Decrypto og Bezzerwizzer.

Selskabsspil til voksne 

Selskabsspil kan fungere som en rigtig god icebreaker, når alle i selskabet ikke kender hinanden eller ikke helt ved hvad de egentlig har til fælles og skal tale om. Selskabsspil åbner op for nye samtaleemner og spillerne får mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Selv gamle venner kan lære nye sider af deres venner at kende, når selskabsspillet bliver taget frem.

Selskabsspil kan være hylende morsomme og kan virkelig skrue op for den gode og til tider også lumre stemning, når de bliver taget frem. Søger du et sjovt selskabsspil som sikre grin blandt dine gæster, så kan du tag et kig på et af de følgende selskabsspil: Det Dårlige Selskab, Cards Against Humanity, What Do You Meme?, Speak Out eller Joking Hazard. Udover vores udvalg af de sjove og til tiden lumre selskabsspil til voksne, har vi hos Superhelten også en række selskabsspil som kan sætte gang i selskabets indtag af alkohol, nemlig spil som er velegnet til drukspil.