Selvlysende / Glow in the dark

Her kan du finde alle mulige seje selvlysende ting, lige fra fidget spinners til glow in the dark slim!

På lager
Nyhed
8713219464687
 
DKK 29,95 / STK inkl. moms
DKK 23,96 ekskl. moms
Nyhed
8713219464717
 
DKK 29,95 / STK inkl. moms
DKK 23,96 ekskl. moms
7591548625874
 
DKK 99,95 / STK inkl. moms
DKK 79,96 ekskl. moms
Neon glow in the dark fidget spinner Neon glow in the dark fidget spinner
2638495039183
 
DKK 99,95 / STK inkl. moms
DKK 79,96 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Selvlysende stjerner

Bring en magisk nattehimmel ind i børneværelset, ved hjælp af selvlysende stjerner og dekorationer. Hos Superhelten kan du finde både selvlysende, stjerner, selvlysende planeter, selvlysende dinosaurer og selvlysende enhjørninger. Alt sammen til at skabe lidt lys i mørket, ved sengetid, som ellers godt kan være svært for nogen børn. Sæt dem både i loftet, eller lad dit barn skabe sine egne scener på væggen. Disse stjerner er ikke kun dekorative, men de kan også være beroligende og tryghedsskabende for børnene, især dem der er bange for mørket. De skaber en følelse af ro og tryghed ved at efterligne den beroligende skønhed ved nattehimlen.

De fluorescerende figurer, der typisk sættes op med noget klister af en art, fungerer ved at absorbere lys i løbet af dagen, og når mørket banker på udsendes det absorberede lys som en svag glød i mørket. Hvis du ikke synes de selvlysende stjerner i loftet lyser nok, kan du med fordel bruge en lommelygte eller andet lys - det bliver nemlig absorberet på præcis samme måde. Selvlysende stjerner kræver ikke batterier eller elektricitet for at fungere, hvilket gør dem både miljøvenlige og økonomiske. De er også nemme at anvende og fjerne uden at efterlade spor eller skade overfladerne.

Alt i alt er selvlysende stjerner en enkel, men effektiv måde at tilføje en magisk og beroligende atmosfære til ethvert børneværelse, og de er sikre på at vække glæde og fascination hos børn i alle aldre. 

 

Selvlysende legetøj

Hos Superhelten gør vi noget en dyd ud af at finde selvlysende legetøj. Det kan til tider være svært at finde, men vi gør det fordi det tilføjer den ekstra magiske dimension af leg, når man har selvlysende legetøj til børn. 

Der findes både selvlysende slim, som alle dage har været en af de mest populære ting på hylderne. Du kan nu også få selvlysende bamser i et hav af varianter - og hvem kan ikke også selv forstå det seje i en Spiderman bamse med selvlysende øjne? Geomags har lavet deres smarte magneter selvlysende - så barnet kan nyde udfolde sin kreativitet og skabe konstruktioner der selv kan ses om natten. 

Det bedste ved selvlysende legetøj er, at det kan skabe en beroligende og tryg atmosfære for børnene, samtidig med at det tilføjer en sjov og magisk dimension til deres leg. Det er en fantastisk måde for børn at udforske lys og mørke på og stimulere deres fantasi og kreativitet.

Vi udvider løbende vores sortiment af selvlysende legetøj, og skulle der være noget vi ikke har på hylderne, som du ønsker - så spørg endelig efter det i legetøjsbutikken på Østerbro eller kontakt os på superhelten@kundeservice.dk. Så vil vi meget gerne se hvad der kan gøres. 

 

Køb selvlysende stjerner og legetøj i butik og på nettet

Du kan både finde selvlysende stjerner og ting som selvlysende bamser, slim mv. i vores butik - men du kan også nemt og bekvemt bestille varerne lige her på hjemmesiden. Her kan du både vælge afhentning i vores butik eller få det sendt lige til døren. Er det til en gave, kan du skrive det i beskedfeltet når du ligger din ordre, og så sørger vi for at få det pakket ind til dig i vores seje superhelte-gavepapir 🦸‍♂️

Vi håber du bliver glade for dine nye selvlysende stjerner til loftet!