Sminke & Special Effects

Lækker kvalitetssminke til den overbevisende Halloween-makeup og suverænt detaljerede latex-masker til ækle gobliner. Find det hele her i kategorien og transformer dig selv til det umulige!

Nye først
0766416618993
 
DKK 59,95 / STK inkl. moms
DKK 47,96 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Special Effects der holder! 

Hos Superhelten kan du møde Epic Armourys enestående serie ‘Epic Effect’, som indeholder masker, ører, næser, horn og trofæer lavet af latex. Alle produkterne er designet på baggrund af et ønske om sikkerhed, brugervenlighed og et ultra-realistisk udseende. Epic Effect hel-masker er håndmalede og lavet af naturlig latex. Hver eneste maske er utrolig detaljeret og er designet med henblik på komfort og udtryk. Hullerne til øjne og mund er en smule større end på de fleste andre masker på markedet, hvilket både sikrer dig magelighed, men også en maske, der på smukkeste vis følger din ansigtsmimik.

Epic Effect produkterne inkluderer også flotte proteser som halvmasker og for eksempel elverører. De kan nemt påføres med en smule hudlim og sminkes, så de får en smooth overgang og et naturligt udtryk.

I kategorien finder du også nogle af de seje trofæ-produkter fra Epic Armoury. Et ‘afrevet elverøre’ i en lædersnor om halsen kan for eksempel være en genial accessory til dit LARP-udstyr og prikken over i’et som et rimeligt grusomt og intimiderende ‘krigsbytte’!

Sminke til LARP & udklædning

Her kan du få sminke fra det tyske firma Kryolan, som producerer makeup til en stor del af film- og teaterindustrien. Det er professionel sminke af allerhøjeste kvalitet, og det, som vi her hos Superhelten synes, er klart det bedste produkt på markedet. 

Kryolan er leveringsdygtige i alt lige fra grundsminke i hud-nuancer til vilde farver og effekter som blod, mudder og ar. Lige meget om du har brug for virkemidler til at kunne sminke en underjordisk ork eller en overjordisk elver-effekt, kan du opnå et troværdigt look med Kryolans produkter.

Hvis du har spørgsmål til vores sminkeprodukter, er du altid velkommen til

at kontakte os på kundeservice@superhelten.dk eller tlf. 39 39 30 55. Du kan også komme ned i vores fysiske butikker, hvor vores søde butiksansatte står klar med hjælp og rådgivning om vores udvalg.