Statuer

Her hos Superhelten Legetøj er vi nørder og samlere – og det er vi meget stolte af. Vi kender til den dejlige følelse af at finde og bestille den helt rigtige figur til samlingen. Samtidig ved vi, hvor vigtigt det er, at figurerne er af god kvalitet, og kun det bedste er godt nok til vores kunder. Her på siden skelner vi mellem kategorierne buster, statuer i Polystone og statuer i PVC. Buster er skulpturer med hoved, hals og brystparti. Polystone figurer er tunge og føles som statuer, mens PVC figurer er fremstillet i plastic og ofte kan bevæge arme og ben. Under disse kategorier finder du masser af spændende statuer til den kræsne samler samt til sjov og leg. Vi har lageret fyldt med statuer af superhelte samt statuer af figurer fra populære film og tv-serier som Star Wars, Breaking Bad, Dragon Ball og Alien.

4711061141538
 
DKK 2.399,95 / STK inkl. moms
DKK 1.919,96 ekskl. moms
4710586071429
 
DKK 2.799,95 / STK inkl. moms
DKK 2.239,96 ekskl. moms

Flot udvalg af statuer af superhelte

Superhelte er for tiden populære ud over alle grænser. Derfor har vi naturligvis oprustet med et fantastisk udvalg af superheltestatuer. Hvad siger du f.eks. til en buste af Captain America eller Hulk i halv størrelse? Eller en Spiderman USB buste til at passe på dine ting? Vi har også masser af Batman statuer i forskellige dragter og størrelser, så du kan finde den, der passer bedst ind på hylden eller i samlingen. Fra resten af DC-universet finder du også statuer af helte som Wonder Woman, Superman og Green Lantern, der kan stå og holde øje med statuer af skurkagtige typer som Jokeren, Catwoman og Harley Quinn, der ligeledes findes i vores sortiment. Hvis du er mere til Marvel universet, har vi også diverse statuer af Marvel-helte og -skurke samt statuer af bl.a. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist fra Netflix-serien ‘The Defenders’.

Vælg en statue til dig selv her i kategorien, og lad din yndlingssuperhelt pryde dit hjem, eller find den perfekte gave til din allerbedste nørde-ven!  

Statuer af karakterer fra film og tv

Vores og vores kunders interesser spænder bredt, og det gør statuerne på vores lager også. De kommer i forskellige målestoksforhold og forskellige udgaver - nogle gange ovenikøbet i ret specielle samlerudgaver. Det kan være statuer af personer og karakterer eller af kendte objekter fra et bestemt univers. Vi har både kæmpestatuer fra f.eks. tv-serien Breaking Bad og statuer af eventyrlige væsener fra Harry Potter og Fantastic Beast. Er du til gyserfilm, finder du også statuer af Pennywise fra It, Freddy Krueger fra Nightmare on Elm Street eller uhyggelige rumvæsener fra Alien. Derudover har vi masser af seje PVC statuer af Son Goku og de andre fra Dragon Ball Z, der både er perfekte til samlinger og leg. Og vi har selvfølgelig også statuer fra kultfilm som Star Wars og Godzilla samt fra nyere eventyrlige film som The Dark Tower. Er du Disney-fan kan du desuden finde lækre statuer med figurerne fra Alice i Eventyrland eller The Nightmare Before Christmas, samt klassiske figurer som Dumbo eller Pinocchio. Eller hvad med en ikonisk Disney-skurk? Vores udvalg indeholder medvidere karakterer fra videospil som  for eksempel dragen Spyro. 

Hos os finder du virkelig flotte, finurlige og unikke statuer i god kvalitet. Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at slippe din indre nørd løs og gå på opdagelse i vores sortiment. Din nye favorit er helt sikkert et sted på denne side!