Statuer

Her hos Superhelten Legetøj er vi nørder og samlere – og det er vi meget stolte af. Vi kender til den dejlige følelse af at finde og bestille de helt rigtige statuer til samlingen. Vi går op i kvaliteten, og derfor finder du kun statuer af en god kvalitet her på siden. Gå på jagt i vores underkategorier, der både byder på buster, statuer i polystone og statuer i PVC. Vi har lageret fyldt med statuer af superhelte samt statuer af figurer fra populære film og tv-serier som Star Wars, Breaking Bad, Dragon Ball og Alien.

Bestsellers in Statuer
Nye først
Viser 1 til 0 af 0

Flot udvalg af statuer af superhelte

Superhelte har altid været populære, men har de sidste år fået en ny opblomstring. Derfor har vi naturligvis  fyldt lageret med et fantastisk udvalg af statuer, som forestiller dine yndlingssuperhelte. Hvad siger du for eksempel til en buste eller statue af Captain America, Hulk, Spiderman eller Batman? Uanset om du er på udkig efter en buste eller en statue i enten PVC eller polystone, er der en god chance for, at vi har en statue, der passer perfekt ind i din samling. Udover heltene finder du også skurke i vores udvalg af statuer, som eksempelvis Jokeren, Catwoman og Harley Quinn.Vælg en statue til dig selv her i kategorien, eller find den perfekte gave til din allerbedste nørde-ven.

Statuer af karakterer fra film og tv i PVC og polystone

Vores og vores kunders interesser spænder bredt, og det gør statuerne på vores lager også. De kommer i forskellige målestoksforhold og forskellige udgaver – nogle gange ovenikøbet i nogle specielle samlerudgaver. Som nævnt ovenfor kan du vælge mellem buster, der består af hoved, hals og brystparti eller en statue i fuld figur. Her er forskellen på de to typer statuer, at statuer i polystone er tunge og føles som statuer, mens PVC figurerne er fremstillet i plastic og har mulighed for at bevæge arme og ben. Vi prøver altid at holde vores sortiment opdateret med statuer fra film og tv, herunder Harry Potter, Fantastic Beasts, Dragon Ball Z, Star Wars og Disney. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 39 39 30 55 eller kundeservice@superhelten.dk.