Stiftperler

At lave perleplader sammen er super hyggeligt, men det kan være for stor en udfordring for de allermindste at holde styr på de små rørperler. Giv dit lille barn de samme muligheder og oplevelser med stiftperler. Udforsk vores udvalg af skønne stiftperler i glade farver og find et godt stykke krea-legetøj til de mindste!

På lager
028178900304
 
DKK 29,95 / STK inkl. moms
DKK 23,96 ekskl. moms
028178096410
 
DKK 189,95 / STK inkl. moms
DKK 151,96 ekskl. moms
028178970000
 
DKK 69,95 / STK inkl. moms
DKK 55,96 ekskl. moms
028178097912
 
DKK 179,95 / STK inkl. moms
DKK 143,96 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Fordele ved stiftperler

Når du lader dit barn lege med stiftperler, er der masser af udviklingsmæssige fordele. Barnet bruger den logiske del af hjernen til at genkende farver, simple former og måske endda tælle lidt. Samtidig bruger han eller hun også den kreative del af hjernen, og finder på motiver og historier om det, der bygges. Fantasien kan få frit spil præcis ligesom med rørperler: måske bliver der bygget en dværggiraf eller måske en rumraket, der skyder blomster ud!  

Stiftperlerne giver selvfølgelig også dit barn mulighed for at træne sin finmotorik, særligt pincetgrebet. Som ved andre slags perlelege, indbyder stiftperler til at barnet fordyber sig og udfolder sig kreativt. 

Den åbenlyse fordel ved stiftperler er, at man selvfølgelig ikke behøver noget strygejern. Barnet kan lave motiverne om og om igen, eksperimentere med farver og mønstre og stolt vise kreationerne frem.

Farver og striber

Stiftperler er sjove, farverige plastikdutter med en afrundet overflade og en pind forneden. De ligner nærmest tykke søm, og kan stikkes i en stiftplade med huller, hvorved man kan ‘tegne’ et simpelt motiv. 

Hos Superhelten forhandler vi Hama Maxi Sticks, der passer til Hamas Maxi Sticks stiftplader. Vi har massevis af farvestrålende stiftperler i gavesæt og i blandede bøtter. Stiftpladerne følger med i enkelte sæt eller kan købes ved siden af. Nogle af sættene indeholder desuden motivark, som kan guide eller inspirere dig og barnet til, hvilket motiv der skal bygges.

Stiftperlerne er den perfekte begyndelse- eller tilføjelse til legen med perler og anbefales til børn fra 3 år.