Sylvanian Families

Sylvanian Families har været elsket af mange hele jorden rundt siden 1985! For forældre, måske især mødre, er det ren nostalgi - for børnene er det fantasifuldt legetøj med uanede muligheder for gode rollelege!

Kom godt igang med Sylvanian Families

Sylvanian Families er et eventyrligt legeunivers, bestående af søde dyrefigurer, møbler, fine huse, køretøjer og meget andet tilbehør, som inviterer børn til at udfolde deres fantasi i timevis af hyggelig rolleleg. Med Sylvanian Families kan børn få lov at opleve og lege sig gennem situationer og følelser, som de kender fra deres hverdag. Udover at være yderst populært legetøj hos børn fra 3 års alderen, er Sylvanian Families kendt for deres høje kvalitet af dukkehuse, dyrefigurer og tilbehør, designet specifik til børn. Hos Superhelten har vi en lang række produkter fra Sylvanian Families, så hvad enten dit barn skal have sit første Sylvanian families produkt, eller om han eller hun allerede er stor fan af de søde dyr, kan du helt sikkert finde noget til samlingen her på siden.

Skal dit barn til at samle på Sylvanian Families, kan det være en god idé at starte med en af vores æsker som indeholder en af de søde dyrefamilier. Når barnet først har nogle af Sylvanian Families figurer, kan barnets interesse sætte kursen for næste udvidelse.

Hvis barnet godt kan lide at indrette og skabe rum og familielignende hverdagssituationer, kan det her være oplagt at udvide med et Sylvanian Families møbelsæt eller måske med et af de utrolig fine huse eller hytter. Hvis det ikke er indretning som har største interesse, kan et produkt som baby-bussen Solskin, være et godt sted at starte udvidelsen af en Sylvanian Families samling. 

Sylvanian Families dyrefamilier 

Sylvanian Families dyrefamilier er så livagtige og med menneskelige egenskaber, at man til tider helt kan gå hen og glemme, at de er dyr. Find din favorit familie eller skab din helt egen blanding. Sylvanian Families fås som hunde, egern, katte, hamster, pindsvin og kaniner.

Overrraskelsesposer fra Sylvanian Families

I en Sylvanian Families overraskelsespose får barnet en Sylvanian figur, som passer til deres Sylvanian Families samling. Udseendet af figuren i posen, varierer alt efter hvilket tema posens serie er en del af. 

Hos Superhelten har vi Sylvanian Families overraskelseposer i Baby Outdoor-serien og Baby Party-serien 

Det eventyrlige univers af Sylvanian Families  

Sylvanian Families, også kendt i Danmark som Skovens Dyr, er små, søde dyr som giver børn mulighed for at skabe deres egen lille dyrefamilie og lege sig gennem hverdagsituationer med et tvist af fantasi og eventyr. Ordet Sylvan betyder “fra skoven” og produkterne stammer helt tilbage fra 1985.