Skoleudstyr

Vi har gjort det nemt for dig at finde penalhuse, madkasser, drikkedunke og andet udstyr, som dit barn skal bruge i skolen eller børnehaven. Find børnenes favorit motiver lige fra enhjørninge-prinsesser til dinoer med skarpe tænder!

Bestsellers i Skoleudstyr
På lager
7300009138333
 
DKK 59,95 / STK inkl. moms
DKK 47,96 ekskl. moms
Lineal 30 cm i plast Lineal 30 cm i plast
7393504202203
 
DKK 9,95 / STK inkl. moms
DKK 7,96 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Rygsække og penalhuse

Skal dit barn starte i skole,  trænger skoleudstyret til en udskiftning eller skal de børnehavebarn havde madpakke med i børnehaven, så finder du her på siden et bredt udvalg af seje penalhuse, madkasser, drikkedunke, nøglering og rygsække til børn. Om dit barn er til Spiderman, dinosaur, biler, enhjørninger eller Frost, så finder du det alt sammen her på siden.

Blandt vores mange forskellige typer af tegnegrej og skoleting tilbyder vi for eksempel en lang række forskellige typer skoletasker og penalhuse. Det er vigtigt med det rette tegnegrej og de rette skoleting, men det er så sandelig mindst lige så vigtigt at have noget at fragte det i. Derfor har vi også mange sjove, flotte og praktiske penalhuse, der lyser enhver hverdag op. Ligegyldigt om du er til Emil fra Lønneberg, Pokémon eller noget helt tredje, er vi sikre på, vi har, hvad du skal bruge. Vi har også smarte drikkedunke, der matcher de forskellige skoletasker. Find din indre dinosaur, enhjørning, kamæleon eller babushka frem i dag og tag den med i skole i morgen.