Tilbehør til Bord-rollespil

Her i kategorien kan du finde vores udvalg af forskelligt tilbehør til bord-rollespil, blandt andet RPG-måtter, Pathfinder og ekstra kort til forskellige systemer.

Flip-Mats & Battle Grids 

Her i kategorien kan du finde ready to go RPG-maps til bordrollespil, med flotte settings i fuldfarve og påtrykt med et battle grid. Det smarte ved dem er, at du kan tegne på spilmåtterne med wet markers, dry markers og permanent markers, og tørre det af igen bagefter. Så kan du dels gemme kampagnen fra gang til gang, og når det hele er ovre, kan du viske alle skriblerierne ud igen, og bruge kortet til en ny kampagne en anden god gang. Du vil også kunne finde battle-mats uden illustrationer med battle grid foran og bagpå, og også lækre penne til at skrive med.

I Superheltens sortiment har vi blandt andet Pathfinder Flip-Mats. De hedder flip mats, fordi der er et battle map på hver side, hvilket giver dig 2 forskellige maps i 1! Man kan selvfølgelig spille alt muligt andet end Pathinder på sådan en flip mat; den er også perfekt til Dungeons and Dragons, og andre bordrollespilssystemer. Hvert battle grid er designet, så det passer til miniature scale. Hvis du ikke allerede bruger figurer til dit table top rollespil, så tag et kig på vores Pathfinder flip mats og forelsk dig i alle de fede settings som forbudte jungler, mørke fangehuller og skumle kloaksystemer. 

Andet tilbehør

I kategorien ‘Tilbehør til bord-rollespil’ har vi desuden et udvalg af udvidelser og ekstra kort til for eksempel Dungeons & Dragons. Med D & D Monster Cards kan du som game master nemt og hurtigt organisere din kampagne og sørge for unødvendige afbrydelser i det kritiske øjeblik, hvor dine spillere skal face en fjende. Monster Cards er en eminent måde at holde spillet kørende på, og give eventyrerne fede udfordringer. 

Du finder også maps og guides til forskellige rollespilssystemer, eksempelvis Pathfinder Guides. Hvis du har spørgsmål, hvis der er noget, du ikke kan finde på vores hjemmeside, eller hvis du bare har lyst til at se vores sortiment live, så skulle du tage at komme hen i en vores 4 butikker. Her kan du se dig omkring og få en sludder om bord-rollespil med en af vores rare og kompetente butiksansatte. Vi ses hos Superhelten!