Tilbehør til spil

I denne kategori finder du vores sortiment af tilbehør til spil og terninger. Det kan for eksempel være udvidelser til favorit brætspillet eller specielle terninger til rollespil, pen & paper og Magic. Gå på opdagelse på siden og find genoplivning til dit brætspil, så du kan få endnu flere timers underholdning omkring bordet!

Bestsellers in Tilbehør til spil

Udvidelser til populære spil

Hos Superhelten sørger vi for altid at have udvidelser til mange af vores populæreste brætspil og kortspil på lager. Vi ved nemlig af egen erfaring, at når man for en periode har kastet sin kærlighed på et bestemt spil, så er det superfedt at kunne forlænge spilleglæden ved at tilføje tilbehør som nye kort og nyt gameplay.

Her i kategorien finder du produkter, der for eksempel lader dig opleve en ny dimension af dit Ticket to Ride brætspil med nye ruter, nye lagre og nye depoter. Du kan også få variation til Catan med udvidelser, hvor du kan bringe spændende nye elementer i spil.

Savner du et frisk pust til det klassiske adventure brætspil Talisman, kan du få det med en Blood Moon expansion, der kan tilføje dit grundspil et gribende lag af gotisk rædsel! Eller kast dig i kamp mod den frygtelige Ice Queen i the Frostmarch Expansion, og se om du kan besejre hende, eller om dit blod fryser til is.

Vi har rigtig mange af de skægge og rablende vanvittige udvidelser med nye kort til de elskede Munchkin grundspil fra Steve Jackson Games. Udvidelserne lader dig spille som helt nye karakterer, backstabbe dine venner og stjæle deres ejendele i universer som det Vilde Vesten og vampyrverdenen. Hvis du elsker Cards Against Humanity men trænger til fornyelse, kan du her i kategorien også finde en udvidelse med endnu flere skøre og upassende kort. 

Specielle terninger

Superhelten har et kæmpe udvalg af rollespilsterninger fra Chessex, så du altid kan finde dine yndlingsfarver eller den farve, der passer bedst til din rollespilskarakters personlighed. Chessex terninger er kendetegnet ved følgende: De er af super kvalitet og vægtfordelingen er i orden, hvilket sikrer dig en fair terning. Du kan vælge mellem utroligt mange flotte designs og farver, så du med garanti kan finde et sæt terninger, der tiltaler netop dig.

Hos os kan du også finde specialterninger til Warhammer, Marvel Crisis Protocol og ganske almindelige standardterninger. Har du spørgsmål omkring specielle terninger eller udvidelser til spil, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller komme forbi vores butikker på Østerbro eller Frederiksberg. Vi hjælper dig gerne med at finde præcis det produkt, du har brug for!