Trivia & Quizspil

Der er ingen tvivl om at trivia og quizspil er kanon god underholdning til enhver spilleaften! Hvem i din omgangskreds eller familie er den klogeste eller nok nærmere, hvem i selskabet gemmer på den største mængde paratviden? I denne kategori har vi samlet vores udvalg af trivia og quizspil.

Nye først
6430018270487
 
DKK 199,95 / STK inkl. moms
DKK 159,96 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Bezzerwizzer og Hint 

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med de ultra populære Bezzerwizzer spil, så kan du her få en kort introduktion: Bezzerwizzer og Hint spil er kreative og intelligente quiz- og selskabsspil, der evner at underholde, samle og udfordre både voksne og børn. Hos Superhelten finder du Bezzerwizzer Original, Bezzerwizzer Bricks, Bezzerwizzer Ord, Bezzerwizzer Familie, Bezzerwizzer Timeline, samt Hint Junior, Hint Hvid og Hint Rød, som alle er udviklet og skabt af danske Bezzerwizzer Studio.

Trivial Pursuit

Hos Superhelten har vi et bredt udvalg af forskellige udgaver af det kendte og populære quizspil Trivial Pursuit. Her konkurrerer deltagerne om hvem der er skarpest og besidder den største mængde paratviden og fakta indenfor forskellige temaer og kategorier. Vores udvalg af Trivial Pursuit indeholder Trivial Pursuit Classic, Harry Potter Trivial Pursuit, Trivial Pursuit Familieudgaven, Trivial Pursuit The Beatles, Trivial Pursuit, Rick and Morty og Trivial Pursuit Dinosaurs.