Ungdomsspil

Find et godt brætspil hos Superhelten til dem, der ikke rigtig er voksne og heller ikke er rigtig er børn. De synes nemlig stadig, at det er hyggeligt at spille spil sammen med familien og vennerne!

På lager
Super Munchkin - brætspil Super Munchkin - brætspil
837654320471
 
DKK 99,95 / STK inkl. moms
DKK 79,96 ekskl. moms
Nova Luna (EN) - brætspil fra Pegasus Nova Luna (EN) - brætspil fra Pegasus
4250231725357
 
DKK 239,95 / STK inkl. moms
DKK 191,96 ekskl. moms
Tricky Druids (EN) - brætspil fra Lautapelit Tricky Druids (EN) - brætspil fra Lautapelit
SUPERHELTEN ANBEFALER
4250231724237
 
DKK 219,95 / STK inkl. moms
DKK 175,96 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Spil og brætspil til unge 

Er du på jagt efter et udfordrende og underholdende brætspil til familiens teenager eller er du teeganger og søger et spil du kan udfordre dine venner i? Så er du kommet det helt rette sted! Hos Superhelten elsker vi spil og brætspil og er meget stolte over vores enorme udvalg af brætspil. I denne kategori har vi samlet vores udvalg af spil og brætspil, som er velegnet til de lidt større børn og unge. Det er spil såsom strategispil som udfordrer spillerne mentalt, escape room spil som kræver at spillerne kan tænke og handle under tidspres, quizspil som tester spillernes piratviden, selskabsspil som kan samle og underholde større antal af deltagere, klassiske spil som bringer gode minder frem, teamtiseret Harry Potter spil hvor spillerne kan fordyde sig i den fatastiske troldmandsverden og fantasi spil som tager spillerne ind i en unikt verden af fantastiske skæbningere og fortællinger. Gå på opdagelse i det store udvalg lige her på siden! 

Vi hos Superhelten er ikke meget for at sætte en bestemt alder på vores produkter, da vi mener hvor man er alders-, udviklings- og interessemæssigt ikke nødvendigvis behøver at gå hånd-i-hånd, men at det langt hen er vejen er hvor man selv føler man er eller ens barn er udviklingsmæssigt og interessemæssigt, som afgører hvilken type spil man kan lide. I denne kategori har vi valgt at samle alle de spil, som vi mener er velegnet til de børn og unge, som holder af at spille brætspil, men som ikke ønsker at spille småbørns spillene længere. Det er gruppen af unge som gerne vil spille nogle spil, som er til større børn og som ikke nødvendigvis er der hvor de eller deres forældre ikke finder det de søger i kategorien med brætspil til voksne.

Brætspil til timevis af underholdning 

Udover at kunne danne fundamentet for timevis af underholdning og fordybelse, for alle spilleglade sjæle, så kan brætspil også medvirke til at unge styrker og træner deres sociale og faglige kompetencer. Når unge samles om et sjovt spil styrker det sammenholdet i gruppen og giver dem mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Brætspil giver familiens teeganger mulighed for at glemme alt om teknologiske enheder og digitale skærme, for en stund og lader dem fordybe sig i et sjovt, udfordrende, spændende og underholdende brætspil.