Vast: The Mysterious Manor - brætspil (ENG)

Vast: The Mysterious Manor - brætspil (ENG)

Varen er ikke på lager

Vast: The Mysterious Manor er et anderledes men virkeligt sjovt eventyr- og strategispil, som udspiller sig i et hjemsøgt hus, der er bevogtet af levende skeletter og beboet af en kæmpe-edderkop. En modig paladin ankommer for at bekæmpe ondskaben, alt imens en troldmand gemmer sig i husets skygger...

Inden spillet går igang, vælger man, hvilken karakter man gerne vil være. Alle har deres egne særlige regler og ressourcer og har mulighed for at spille de andre ud mod hinanden, mens man prøver at vinde! 

Vast: The Mysterious Manor er et grundspil i Vast-serien. Det kan derfor også kombineres med de andre Vast-spil, Vast: The Crystal Caverns og Vast: The Fearsome Foes.

  • Vov jer ind i Mysterious Manors hjemsøgte korridorer! Her er der få helte. I stedet påtager hver spiller sig en unik rolle med dramatisk forskellige evner og mål.
  • Spil som  den fromme paladin, de morderiske skeletter, den frygtede edderkop, den forførende trolmand, eller huset selv! 
  • Med masser af muligheder og en modulær spilleplade vil der være friske, nye eventyr, hver gang I spiller Vast: The Mysterious Manor.

 

Antal spillere: 1-5

Spilletid: 60-120 min.

Sprog: Engelsk

Alder: 10+