Warhammer 40.000

Warhammer er for dig, der både elsker tabletop rollespil og er vild med flotte og kreative figurer, som du selv kan male og dekorere. Her er Warhammer 40.000 den science fiction inspirerede udgave af spillet, som foregår i en fjern, dystopisk fremtid 40.000 år fremme i tiden. Her på siden finder du både kampagner, codexes, bøger, terræn, objectives, figurer, terninger og andet udstyr til Warhammer 40.000. Du kan desuden læse mere om spillet længere nede på siden.

Køb dit Warhammer 40.000 tilbehør hos Superhelten Legetøj

Her på siden er der alt det, en garvet spiller af Warhammer 40.000 måtte ønske sig. Uanset om du er på jagt efter nye figurer, du kan dekorere, eller om du har brug for nyt tilbehør til selve spillet, så har vi det, du har brug for. Vi har gjort det overskueligt for dig ved at opdele de mange Warhammer 40.000 produkter i kategorierne Armies of the Imperium, Armies of Chaos og Xenos Armies, så du har lettere ved at finde de Warhammer 40k figurer, codexes, terræner, terninger eller datacards, du er på jagt efter. Tøv ikke med at kontakte os på +45 39 39 30 55 eller via kundeservice@superhelten.dk, hvis du har brug for råd eller vejledning.

Er du Warhammer 40.000 nybegynder?

Helt grundlæggende findes Warhammer i to udgaver, hvor Warhammer 40.000 foregår i en fjern sci-fi inspireret fremtid fyldt med helte, hære og monstre. Både du og din modstander har en hær med detaljerede miniature figurer og udkæmper et slag mod hinanden på en slagmark, der er udstyret med forskelligt terræn, man kan gemme sig bag. Den der først fuldfører sin mission vinder spillet, der meget groft forklaret er et krigsspil, som handler om at beskyde fjenden og afgøre skade ved hjælp af terningkast. Det bedste af det hele er, at hele historien udspiller sig i et spændende univers, hvor menneskeheden er under angreb fra andre racer, der tilbeder de onde Kaos guder. Her er der god mulighed for at fordybe sig i Warhammer 40.000 loren og blive klogere på de mange detaljer om de forskellige hære og helte.