Warhammer Age of Sigmar

Hvis du er vild med tabletop rollespil, så er Warhammer helt sikkert noget for dig. Warhammer Age of Sigmar er den fantasyinspirerede udgave af spillet, hvor du bliver præsenteret for et både spændende og detaljeret middelalderunivers. Warhammer Age of Sigmar giver mulighed for at udkæmpe episke kampe mod en modspiller på et spillebræt med flot terræn, som du selv har mulighed for at dekorere. Gå på jagt i udvalget af flotte minifigurer, regelbøger, terræn, objectives, terninger og andet tilbehør i kategorierne herunder, og læs mere om spillet nederst på siden.

Warhammer Age of Sigmar byder på fantasy og episke kampe

Når du dykker ned i fantasyuniverset Warhammer Age of Sigmar, bliver du præsenteret for en detaljeret lore, der byder på klassiske fantasyvæsner, som udøde, elvere, dværge og gobliner. Her har de forskellige hære og fraktioner forskellige spillestile, der byder på mange sjove spilkombinationer, når du kaster dig ud i kampe med og mod guder og helte. For en nybegynder kan det være svært at vælge, hvilken Warhammer Age of Sigmar hær, man skal satse og samle på. Her kan det være en fordel at sætte sig ind i de forskellige mytologier, historier og spillestile, der knytter sig til alliancerne Grand Alliance Chaos, Grand Alliance Death, Grand Alliance Order eller Grand Alliance Destruction.

Warhammer Age of Sigmar for nybegynderen

I Warhammer Age of Sigmar findes der fire alliancer med hver sine hære, hvor hver alliance ønsker at overtage styringen i universet. Her er målet for Order stabilitet, mens Chaos ønsker, ja du gættede det, kaos. Death ønsker at dræbe alt og alle, mens Destruction ønsker totalt anarki og frihed. Du kan derfor vælge din Warhammer Age of Sigmar ud fra alliancens mål, men husk også at vælge ud fra figurernes udseende, da en stor del af hobbyen for mange går ud på at dekorere de flotte og detaljerede minifigurer. Det giver et større ejerskab og en større indlevelse i spillet, når du skal tage kampen op med dine modstandere. Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 39 39 30 55 eller kundeservice@superhelten.dk med dine spørgsmål.