Accessories

Attention all fans! Shop merchandise accessories som nøgleringe, kasketter og tasker lige her hos Superhelten. Vi har alt, hvad du kan drømme om og sikkert mere. Skynd dig at kigge rundt i vores accessory-kategori og find noget med din foretrukne helt, som du ikke kan leve uden!  

Bestsellers i Accessories
På lager
4895205605107
 
DKK 79,95 / STK inkl. moms
DKK 63,96 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Rød, blå, gul og grøn

Hos Superhelten har vi rigtig meget Harry Potter merchandise! J.K. Rowlings magiske karakterer og universer er i den grad kommet for at blive, og i takt med at nye generationer af børn og unge læser bøgerne og ser filmene, ser det ikke ud til, at interessen for fan-merchandise daler lige med det samme.

Det meste af Harry Potter tilbehøret er designet efter de fire kollegiehuse på troldmandsskolen Hogwarts, så farven og logoet med et bestemt dyr repræsenterer, hvilket hus du tilhører: Farven rød og en grif for Gryffindor, blå og en ravn for Ravenclaw, gul og en grævling for Hufflepuff, grøn og en slange for Slytherin. De fleste fans har gjort sig overvejelser om, hvor de ville høre til, hvis de skulle starte på Hogwarts, og foretrækker gerne ét af husene fremfor de andre! 

Hos os kan du finde huer, handsker og halstørklæder af virkelig lækker kvalitet i kollegie-temaet, så du er klar til at gå vinteren i møde. Vi har også luksuriøse kollegie-slips, som er en del af elevernes påkrævede skoleuniform. Derudover findes der flotte sæt med slips og troldmandskappe. Du kan tilmed finde et væld af nøgleringe, pins og smykker fra Noble Collection i forskellige prisklasser, lige fra smukke halskæder i sterlingsølv til nuttede emaljepins med Harry, Hermione, Hagrid og alle de andre.

Nostalgiske gaveidéer

Merchandise bølgen er på sit højeste og de store mainstream tøj-firmaer laver aftaler til højre og venstre med kendte trademarks fra bands, film, tegnefilm og tv-serier. Især børn elsker at udtrykke deres begejstring og tilhørsforhold til noget ved at bære deres idoler på tøjet og fylde deres liv med hverdagsting med påtrykte idol-logoer. For voksne gælder det også, at man med merchandise viser, hvor ens loyalitet ligger. Men med den store udgivelse af retro-brands, som sker i disse år, handler det lige så meget om nostalgi, når man med henrykkelse (gen)opdager et popkulturfænomen, som man måske var optaget af som ung eller som barn. 

Skal man glæde nogen med en gave, ung som gammel, skyder man aldrig helt ved siden af, hvis man køber noget merchandise med noget, de holder af. Superhelten har produkter i alle prisklasser, så du kan med garanti finde dine fødselsdagsgaver og julegaver blandt vores merchandise accessories: en Batman-kasket til lillebror, et Slytherin-slips til far, en Pokémon-taske til storesøster og måske en Funko Pop! Marvel nøglering til dig selv!