Beklædning

Her på siden finder du et overblik over vores mange forskellige typer af beklædning. Vi tilbyder alt fra troldmandskapper, smarte t-shirts med print, sokker, store sweatre i mange farver og meget, meget mere, der lader dig erklære din kærlighed til dine yndlingsfilm, -tegneserier og -bøger. Vi har også et omfattende udvalg af accessories lige fra slips og sutsko til nøgleringe og smykker. Om du leder efter et helt outfit fra top til tå eller blot et enkelt stykke tilbehør, der kan sætte kulør på hverdagen, har vi, hvad du skal bruge. Der findes ikke rigtig og forkert påklædning - kun det der ikke er troldmandstøj!

Bestsellers in Beklædning

4895205605329
 
DKK 99,95 / STK inkl. moms
DKK 79,96 ekskl. moms
4895205605084
 
DKK 79,95 / STK inkl. moms
DKK 63,96 ekskl. moms
4895205604247
 
DKK 89,95 / STK inkl. moms
DKK 71,96 ekskl. moms
4895205605107
 
DKK 79,95 / STK inkl. moms
DKK 63,96 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Fest i hverdagen

Nogen er til diskrete sorte sokker, mens andre hellere vil have spræl og stærke farver i deres påklædning. Andre igen vil gerne vise deres omgivelser, hvem deres idoler er, ved at at bære deres logo og billede på tøjet. Hvis du eller dine børn kan lide at demonstrere jeres fan-interesser, sørger Superhelten for, at du er dækket ind med vores store udvalg af merchandise-beklædning! 

Vores hverdagsbeklædning spænder over alt fra sjove sokker, smarte kasketter, tørklæder og accessories, der passer til ethvert outfit. Uanset om du er på jagt efter en sjov julesweater fra Marvel universet, eller om du leder efter et lidt mere dæmpet halstørklæde fra dit yndlingskollegie på Hogwarts, har vi, hvad du skal bruge. Alt vores skønne tøj er selvfølgelig også oplagt som gaveidé til fans i alle aldre.

Harry Potter Merchandise 

Her finder du masser af accessories med alle de sejeste tegneseriehelte eller med din yndligstroldmand. Her er kasketter  med din favorit superhelts logo og halstørklæder, handsker og huer med Hogwarts-kollegierne lige så vel som lækre slips og bløde sutsko. 

Der er også rygsække, tasker, muleposer, kortholdere og punge, så du altid kan have dit idol med dig på farten. Skal det være lidt mere neddæmpet kan du finde flotte pins, badges og nøgleringe, som du kan dekorere dit tøj eller taske med. Er du til smykker har vi eksklusive armbånd, brocher og halskæder fra forskellige film; hvad med en smuk halskæde med føniksen Fawkes i sølv eller et flettet armånd fra Fantatiske Skabninger med mystiske symboler? 

Hos Superhelten elsker vi Harry Potters univers og rider med på Potter-mania-bølgen. Vi vil gerne være en af de førende forhandlere i Danmark, og derfor finder du altid masser af merchandise med Harry Potter, Fantastiske Skabninger og Wizarding World hos Superhelten. På med Fordelingshatten og få afsløret hvilket kollegie, du tilhører, og find så det rigtige outfit her i kategorien!