Accessories

Kast en besværgelse, træk dit sværd og gå til angreb! Superhelten præsenterer dig her for alle de fede LARP-accessories, du ville ønske du havde. Gå ombord i udvalget og find det perfekte tilbehør til din kampagne.

Bestsellers in Accessories
Nye først
Ring Small - Faux Leather - Brown Ring Small - Faux Leather - Brown
5704742412101
 
DKK 29,95 / STK inkl. moms
DKK 23,96 ekskl. moms
Goblin Trophy Ear - Goblin Trofæøre - Epic Effect Goblin Trophy Ear - Goblin Trofæøre - Epic Effect
5704742004948
 
DKK 75,00 / STK inkl. moms
DKK 60,00 ekskl. moms
Ready for Battle Purse - Epic Black Ready for Battle Purse - Epic Black
5704742304000
 
DKK 49,00 / STK inkl. moms
DKK 39,20 ekskl. moms
Ring Small - Faux Leather - Black Ring Small - Faux Leather - Black
5704742412095
 
DKK 29,95 / STK inkl. moms
DKK 23,96 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Toss A Coin To Your Witcher

Tilbehøret er med til at give flair til din LARP-karakter og de rigtige accessories gør dit kostume endnu mere overbevisende. Mange rollespillere crafter selv dele af deres kit og modificerer deres beklædning og deres tilbehør. Hvis du ikke ferm til gør-det-selv kan du heldigvis købe dig fra det med få produkter fra vores kategori med accessories. Går du for eksempel efter et Geralt the Witcher-look, anbefaler vi Epic Armoury’s Double Back Hanger, som er en tjekket dobbelt-sværdskede, der bæres på ryggen ved hjælp af krydsede læderremme. Har du brug for tilbehør så din rollespilskarakter kan få det rigtige elver-feel, kan et Elven Head Band måske være kronen på værket, og er din karakter en grufuld Necromancer kan du vælge et makabert kranie, som kan bruges, når du skal fremmane ånder. Der skal faktisk ikke ret meget til for at skabe en stor effekt! 

Det essentielle tilbehør

Hos Superhelten finder du altid masser af spændende accessories som mønter, bøger, tasker, punge, bælter, våbenholdere og meget andet. Måske ved du allerede præcis, hvad du leder efter? Ellers kan du lade dig inspirere af vores udvalg og få idéer til en ny karakter? 

Du kan i sortimentet finde produkter designet specielt til ‘adventure camping’ som for eksempel et nydeligt læder-etui til at skjule din ikke så autentiske drikkeflaske af plast. Der findes også smukke tasker med et tidstro ‘middelalderligt look’ til at bære din telefon og andet nødvendigt gear, som helst ikke skal være synligt, mens kampagnen kører. Vi har desuden mindre men uundværlige accessories til din karakter, som metalmønter, der kan klirre i pungen, der hænger i dit bælte. Vælg en lækker læderindbundet dagbog, som tillader dig at blive i din karakter, selv når du har brug for at skrive noget ned, eller en smart lille holder til dine kasteknive. Der er helt sikkert noget essentielt tilbehør her i kategorien, som vil friste dig!