Andre Mærker

Her finder du nogle af de andre mærker, som Superhelten Legetøj har i vores udvalg af eventyrfigurer, blandt andet My Little Pony. Kig dig omkring og se om ikke du bliver fristet af en sej dragefigur eller nogle nuttede små eventyrvæsener fra Hatchimals.

Nye først
Magisk Voksende Drage 5cm Magisk Voksende Drage 5cm
5714208128071
 
DKK 49,95 / STK inkl. moms
DKK 39,96 ekskl. moms
7300009417308
 
DKK 19,95 / STK inkl. moms
DKK 15,96 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Hatchimals Colleggtibles

De sjove Hatchimals æg fra Spin Master er gået lige i hjertet på børn i alle aldre. Æggene er den perfekte kombination af overraskelse, spænding og maksimal nuttethed, når de små, søde dyrefigurer og -bamser titter frem fra æggeskaller eller poser. Hatchimals har efterhånden 5 år på bagen, og der er på den tid blevet åbnet over 150 millioner æg på verdensplan! Grunden til, at Hatchimals er blevet så populære, hænger helt klart sammen med det store moment af spænding: du ved ikke, hvilken figur du finder, og det tager tid at klække ægget og finde ud af det.

Når du køber Hatchimals

Når du skal købe et Hatchimals produkt for første gang, er der et par ting, som er gode at vide. For det første findes der mange forskellige former for æg og poser med de små dyr, og der kommer hele tiden nye serier, så det kan være svært at finde rundt i sortimentet. De store (dyre) Hatchimals æg med bløde, interaktive bamser i, der kan snakke og lyse, var de Hatchimals, der started dillen. Hatchimals Colleggtibles er mindre plastikfigurer i små æg. De små figurer kan bruges alene eller sammen med noget af det andet spændende tilbehør i serien. I øjeblikket er det Hatchimals Pixies, som er det sidste nye skud på stammen, der er super populære. De er en magisk blanding af alfer, nuttede dyr med vinger, og nogle af dem kommer med et svævefly, så figuren kan flyve rigtigt.

For det andet er det godt at vide, at Hatchimals pris varierer med størrelsen på produktet, så du altid kan finde en, der passer til dit gavebudget. Leder du efter en helt bestemt Hatchimals, som dit barn eller barnebarn ønsker sig i fødselsdagsgave? Du kan altid skrive eller ringe til Superhelten eller komme ind i en af vores butikker på Østerbro og Frederiksberg. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige Hatchimals produkt!