Armies of the Imperium

Vi har alt det, du skal bruge til din Warhammer 40.000 samling herunder også Armies of the Imperium begyndersæt, miniature figurer, datacards, terninger, codexes og andet tilbehør. Vi klæder dig godt på til at udkæmpe episke kampe mod dine modstandere med alle de flotteste figurer fra de forskellige Armies of the Imperium fraktioner, som for eksempel Space Marines, Sisters of Battle og Imperial Knights. Find din favorit i udvalget herunder og læs mere om universet nederst på siden.

Armies of the Imperium – Udforsk de mange muligheder i Warhammer 40k

Hvis du allerede er grebet af det fantastiske Warhammer 40k univers, så er denne side det helt rigtige sted at starte, når du gerne vil udvide din Armies of the Imperium samling. Vi har noget for enhver, uanset om du holder mest af at samle og udsmykke de detaljerede og flotte figurer, eller om du gerne vil udvide dine spillemuligheder med et nyt codex, nye datacards eller nogle flotte nye terninger. Vi har gjort det overskueligt for dig at finde det, du leder efter, ved at inddele de mange produkter ud fra de forskellige Armies of the Imperium hære og fraktioner. Er du for eksempel på udkig efter en bestemt hær, helt eller et monster fra Adepta Sororitas, Astra Militarium, Adeptus Mechanicus, Adeptus Custodes, Imperial Knights eller Adeptus Astartes? Hvis der er noget helt andet, du er på udkig efter, men ikke finder, er du som altid velkommen til at kontakte os via +45 39 39 30 55 eller kundeservice@superhelten.dk.

Hvilken Armies of the Imperium hær skal jeg vælge?

Warhammer 40.000 er kendt for sit detaljerede univers med spændende historier og muligheden for at være taktisk og strategisk. Det gælder også for Armies of the Imperium, hvor du har mulighed for at kæmpe med en af hærene i kejserens imperium. Her er det heroiske mål at kæmpe for menneskehedens overlevelse. Du kan blandt andet vælge mellem at være de frygtløse Sisters of battle krigsnonner, kejserens personlige bodyguards, Adeptus Custodes, eller Adeptus Mechanicus, der i bedste cyberpunk stil er menneskelige cyborgs.