Baser til DIY

Her finder du baser til dine rollespilsfigurer, som du selv kan smukkesere!

På lager
738956789488
 
DKK 99,95 / STK inkl. moms
DKK 79,96 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Tips & tricks til basing

Hvordan laver jeg en flot base? Det er heldigvis ret plug-and-play, også selvom du er nybegynder. Baser med Battleground, Grass eller snow laves sådan her: Spray først basen i en neutral farve der passer til figuren og det, der skal være på basen. Du vil kunne se basens grundfarve på kanten af basen, når den er færdig. Vælg en afdæmpet farve som Uniform Grey eller Matt Black. Lad tørre. Pensl så basen over med hvid lim (vi anbefaler Basing Glue, som binder godt på næsten alt og er billig i drift) – ikke for meget og ikke for lidt. Dyp så basen i bøtten med sand, græs eller sne, tryk den lidt rundt, som når de ruller krymmel på en soft-ice, så materialet kommer godt ind om fødderne på figuren. Bank så det overskydende flock af på bøttens kant, og lad tørre. På denne måde sidder materialet flot og tilfældigt – begynd endelig ikke at trykke på det med fingrene, det skal have lov at stritte, så ser det allerbedst ud! 

Tuft – eller græstotter, monteres bedst med pincet og superlim. Start med at spraye basen i en mørk eller neutral farve, som passer i farven til det der skal være ovenpå. Læg så en bund af sand, græs eller sne, og lad tørre. Så tager du en græstot i den ønskede størrelse – brug pincet, det er simpelthen ikke til med fingrene! Kom lidt superlim på bunden af græstotten, og sæt den med pincetten, hvor på basen den skal sidde. Dine baser bliver vildest hvis du kaster dig ud i at kombinere flere forskellige typer sten, græs og tuft. Spice up med et skull eller to, hvis figuren er til det. 

Du kan altid komme forbi en af vores butikker og få tips og tricks til dekoration af Warhammer base, eller bare komme og base med os, for hyggens skyld. Download The Army Painters guide til dekoration af miniture baser.