Dungeons & Dragons

Har du lyst til at tage ud på eventyr med dine venner og redde dimensionen fra ondskab, mens du skaber din egen historie i en verden, der reagerer på alt, hvad du siger og gør? Så bør du prøve Dungeons and Dragons. Dungeons and Dragons er et Pen and Paper rollespil udgivet af Wizards of the Coast, hvor du kan rejse rundt til fantastiske verdener, slås med skurke og redde uskyldige.

Nye først
9780786965601
 
DKK 399,95 / STK inkl. moms
DKK 319,96 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Udforsk Superheltens kæmpe katalog af Dungeons and Dragons figurer og moduler

Den første udgave af Dungeons and Dragons (Fangekældre og Drager) eller D&D blev første gang udgivet i 1974 og blev lavet af brætspilslegenderne Gary Gygax og Dave Arneson. Det var selveste Gary Gygax, der blandt andet skrev Temple of Elemental Evil og mange andre eventyrmoduler, som stadigvæk bliver genudgivet i dag. 

Vi har samlet en masse forskellige figurer og moduler sammen her hos Superhelten, som gør, at du kan komme i gang med at spille Dungeons and Dragons med det samme. Du kan købe de essentielle bøger såsom: ‘Player’s Handbook’, ‘Dungeon Master’s Guide’ og ‘Monster Manual’, samt en masse af de mest populære tilføjelser, såsom ‘Xanathar’s Guide to Everything’, ‘Tasha’s Cauldron of Everything’ og ‘Volo’s Guide to Monsters’. Du kan også købe et væld af forskellige figurer fra ‘Nolzur’s Marvelous Miniature’-linjen, som kan være med til at krydre din spiloplevelse, så den bliver uforglemmelig.

Hvis du er en Dungeon Master, der leder efter et nyt eventyr til dine spillere eller bare har brug for lidt inspiration, har vi også en masse moduler, såsom ‘Hoard of the Dragon Queen’, ‘Princes of the Apocalypse’ eller ‘Dungeon of the Mad Mage’, som alle er perfekte scenarier til dine grupper eller som inspiration til din egen homebrew kampagne. 

Superhelten elsker Dungeons and Dragons

Vi har selv spillet rigtigt meget Dungeons and Dragons, og mange af os spiller stadigvæk med i ugentlige grupper, som har kørt i flere år. Dungeons and Dragons er et fantastisk frirum, hvor man kan lade fantasien løbe løbsk og bruge snilde og kløgt til at overvinde, hvad der nogle gange føles som umulige odds. Det kan være et spil for dine venner, men også noget hvor hele familien kan sætte sig ned og spille med. Om man er gammel eller ung, er man altid gammel nok til at spille Dungeons & Dragons, så længe man har sin fantasi og lysten til at lege!