Gurli Gris

Gurli Gris er altid glad i låget og gør tingene på sin helt egen måde! Måske er det derfor, at så mange små børn elsker hende så højt? Hos Superhelten har vi et herligt udvalg af legetøj med den glade gris Gurli, hendes familie og hendes små venner. Find figurerne og masser af spændende tilbehør som dukkehuse, butikker og køretøjer lige her i kategorien og glæd din lille Gurli-fan med nyt og skønt legetøj! 

Legetøj med Gurli Gris er sjovt!

Den hyggelige grisefamilie og deres skægge oplevelser fra fjernsynet, fascinerer de mindste og er blevet et kæmpe hit, så selvfølgelig er legetøjet også blevet super populært. Hos Superhelten kan du finde favorit-figuren, som dit barn kender fra TV-serien. Vi har altid et spændende sortiment af legetøj og tilbehør fra Gurli Gris, som den allerstørste lille fan bare må eje. Tag et kig i vores kategori med dyrefigurer fra TV-serier, og tjek også vores andre Gurli Gris produkter ud: for eksempel et Hama perlesæt eller seje klistermærker med grisen Gurli. 

Gurli Gris til de mindste

Gurli Gris legetøj er let genkendeligt og perfekt til små fans. Der er lagt op til masser af sjov og ballade, og samtidig giver legetøjet dit barn mulighed for at genkende sig selv og sin familie og helt almindelige hverdagssituationer.

I kan samle hele grisefamilien og vennerne og lege med figurerne sammen med et af vores flotte dukkehuse eller blande andre figurer og andet legetøj ind i legen. Blandt vore udvalg finder du hele familien: både Far gris, Mor gris, Gustav og Gurli. Du finder også detaljerede bygninger med alt muligt interessant tilbehør - for eksempel Gurlis skole - samt køretøjer og både, som er uundværlige når grisene skal ud på tur. 

Der er lagt op til timevis af leg og underholdning, og kun fantasien sætter grænser for, hvad dit barn og Gurli Gris kommer til at opleve sammen af sjove eventyr! 

Gustav eller Gurli? 

Har dit barn allerede har en favorit i grisefamilien, er det ret nemt at finde det helt rigtige legetøj eller tilbehør. Ellers kan du jo prøve at tage dit barn med på opdagelse på hjemmesiden og sammen udvælge favorit figuren fra Gurli Gris. 

Du kan i vores bamser & plysdyr-kategori også finde bløde og søde bamser fra Gurli Gris universet, som hurtigt kan blive dit barns nye bedste ven. Find alt det legetøj, dit barn drømmer om, hos Superhelten, og glæd ham eller hende med en skøn overraskelse fra Gurli Gris-universet!