Grand Alliance Order

Her på siden finder du vores udvalg af hære fra Grand Alliance Order med alt, hvad det indebærer af seje minifigurer, malingsæt, terninger, battletomes, begyndersæt, warscroll cards og andet tilbehør til dit spil. Med en hær fra Grand Alliance Order er du med til at kæmpe for stabilitet og orden i Warhammer Age of Sigmar universet. Find dine Grand Alliance Order favoritter i kategorierne nedenfor.

Vælg din Grand Alliance Order hær

Hvilken Grand Alliance Order hær er din favorit? Er du mest til de klassiske good guys Stormcast Eternals eller Cities of Sigmar, der er en samling af alle de dødelige folkeslag, der ønsker at beskytte verden mod kaos og ødelæggelse. Du kan også vælge at spille som Age of Sigmars udgave af dværge, nemlig duardin, enten som Kharadron Overlords steampunk dværge, der flyver rundt i skibe, eller Fyreslayers, der på grund af tatoveringer med guldruner har overnaturlig styrke. Du kan også spille som højelverne Lumineth Realm-Lords, der kombinerer en middelalderhær med stærk magi, eller som de blodtørstige Daughters of Khaine, der er kultiske tilbedere af elverguden for blod og krig. Hvis du er klar for det lidt mere alternative, byder Seraphon på menneskelignende dinosaurer med aztekiske træk; med Sylvaneth får du levende træer, der beskytter naturen; mens Idoneth Deepkin er atlantiske, sjælstjælende krigere, som kæmper fra ryggen af flyvende hajer, skildpadder og søheste.

Køb udstyr til dekoration af dine Grand Alliance Order figurer

Kun fantasien sætter grænsen, når du går i kamp med din favorit Grand Alliance Order hær. Vi lover mange timers fordybelse, når du kaster dig over at dekorere de flotte Grand Alliance Order helte, monstre og krigere, som du finder i underkategorierne her på siden. Når du klikker dig ind på vores kategori med figurmaling under overkategorien rollespil, finder du desuden både værktøj, hjælpemidler, malesæt, sprays og maling, så du er helt klar til at dekorere dine Grand Alliance Order figurer. Husk desuden at du får fri fragt ved køb over 499 kr., når du vælger levering til pakkeshop.