Harry Potter Kapper

Er du på udkig efter lækker kvalitetsudklædning fra Harry Potter universet, så er du landet det helt rigtige sted. Her kan du vælge blandt vores udvalg af smukke kapper fra Cinereplica og lege, at du er Hermione og Ginny med din bedste veninde eller dukke op til kostumefesten som den bedst udklædte Harry Potter!

På lager
Slytherin Quidditch Robe fra Cinereplicas - børnestr. XS Slytherin Quidditch Robe fra Cinereplicas - børnestr. XS
4895205601529
 
DKK 559,95 / STK inkl. moms
DKK 447,96 ekskl. moms
Gryffindor Quidditch Robe fra Cinereplicas - voksenstr. M Gryffindor Quidditch Robe fra Cinereplicas - voksenstr. M
4895205601505
 
DKK 559,95 / STK inkl. moms
DKK 447,96 ekskl. moms
Deluxe troldmandskappe Ravenclaw small Harry potter fra Cinereplicas Deluxe troldmandskappe Ravenclaw small Harry potter fra Cinereplicas
4895205600256
 
DKK 509,95 / STK inkl. moms
DKK 407,96 ekskl. moms
Deluxe troldmandskappe  Hufflepuff til børn Harry Potter fra Cinereplicas Deluxe troldmandskappe  Hufflepuff til børn Harry Potter fra Cinereplicas
4895205600386
 
DKK 509,95 / STK inkl. moms
DKK 407,96 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Kapper til ægte hekse & troldmænd

Hos Superhelten er vi meget stolte over vores store udvalg af Harry Potter merchandise, der spænder helt fra Harry Potter strikhuer til replika tryllestave og fantastiske kapper, som vil få enhver til at føle sig som en del af det magiske Harry Potter troldmandsunivers. Om du er på udkig efter en Harry Potter kappe din næste udklædningsfest, Harry Potter temafest eller måske til din garderobe, så kan du finde den her hos Superhelten. Vi forhandler her på siden de officelle Harry Potter kapper fra Cinereplica til alle fire Hogwarts kollegiehuse: Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff eller Ravenclaw. Du finder også flotte Quidditch-kapper i rød eller grøn, og er du i tvivl om en størrelse, kan du se en størrelsesguide, når du klikker på det enkelte produkt. 

Alle kapper er magen til dem, du har set i filmene. De er lange og komfortable med en hemmelig lomme til din tryllestav og smukke broderede detaljer, som gør kapperne endnu mere unikke. Med blankt farvet stof, der står i kontrast til det sorte og kollegiemærke vil en kappe fra Cinereplica være den perfekte Harry Potter gave til enhver troldmand eller heks. 

Harry Potter merchandise

Vi bliver aldrig trætte af Harry Potter, og det ser ud til, at mange andre har det på præcis samme måde. I vores kæmpe sortiment af Harry Potter merchandise kan du finde de bedste gaver til ægte Harry Potter fans, og de fleste af vores produkter kommer fra anerkendte kvalitetsmærker som Cinereplica og Noble Collection. Hvad end du er på udkig efter beklædning og accessories som et Slytherin halstørklæde og et Ravenclaw slips, eller figurer som en statue af Dumbledores føniks, Hawkes og en Funko POP! vinylfigur af Hagrid, så finder du det hos Superhelten. Du kan også vælge noget i vores smukke udvalg af smykker, for eksempel en Tidsvender-halskæde eller et vedhæng med Weasley-familiens blå bil. Besøg en af vores fysiske butikker på Østerbro eller Frederiksberg og oplev vores imponerende udstillinger af Harry Potter produkter. Du bliver med garanti fristet til at tage noget med hjem til dig selv eller den lille troldmand derhjemme!