Udklædning

Zombie, prinsesse eller Luke Skywalker? Lige meget hvad du er til, kan du finde den perfekte udklædning til børn & voksne hos Superhelten!

Bestsellers i Udklædning
På lager
5701719031716
 
DKK 79,95 / STK inkl. moms
DKK 63,96 ekskl. moms
Kun afhentning i butik
5701719601469
 
DKK 39,95 / STK inkl. moms
DKK 31,96 ekskl. moms
Trafik politisæt med 7 dele Trafik politisæt med 7 dele
4006592076528
 
DKK 149,95 / STK inkl. moms
DKK 119,96 ekskl. moms
Top Model tatoveringer med Hayden - 6 ark Top Model tatoveringer med Hayden - 6 ark
Nyhed
4010070664381
 
DKK 79,95 / STK inkl. moms
DKK 63,96 ekskl. moms
082686504959
 
DKK 119,95 / STK inkl. moms
DKK 95,96 ekskl. moms
Viser 1 til 5 af 5

Udklædning og tilbehør til hverdagens prinsesser og prinser

Mangler du et kostume til fastelavn, Halloween eller en anden udklædningsfest? Eller elsker dit barn at klæde sig ud som karakterer fra sin yndlingsfilm eller -serie? Måske har du bare lyst til at sætte lidt kulør på hverdagen? Uanset hvad er du havnet på den helt rigtige side. Når du klikker på kategorierne herunder, åbner der sig en verden af fantastiske udklædninger og spændende tilbehør til rolleleg, der giver dig mulighed for at udfolde din indre prinsesse, rockstjerne eller noget helt tredje. Med en sej udklædning bliver legen eller festen nemlig lige dét sjovere. Du finder både sjov udklædning til voksne og børn. Hos Superhelten Legetøj mener vi nemlig, at man ikke kan undgå at blive ældre, men hvor voksen man bliver, er mere op til én selv. Derfor giver vores udvalg af børneudklædning og voksenkostumer dig mulighed for at genfinde glæden ved rolleleg, uanset hvilket årstal, der står på dine fødselspapirer.

Hvad end du skal til fest eller bare peppe din hverdag lidt op, står vi klar til at hjælpe dig. Vi ved nemlig, at det er de små detaljer, der gør den store forskel. Derfor finder du fantastiske smykker til både hverdagsbrug, fest og rolleleg. En fingerring eller halskæde med et sejt motiv kan f.eks. være en måde at fortælle alle omkring dig, hvor meget du elsker Harry Potter eller Frozen. Hvis du går og drømmer om en anden hårfarve eller frisure, eller du skal bruge en bestemt paryk til udklædning, finder du et fantastisk udvalg af hårpynt her hos os. Med lækker hårpynt undgår du samtidig at skulle bruge produkter i dit eget hår, der kan være svære at vaske ud eller fremkalde allergiske reaktioner. På samme måde kan du finde f.eks. ansigtsmaling uden parabener og parfume, så du uden bekymringer kan komme til at se helt vildt sej ud. Under kosmetik har vi samtidig alt i sminke og make-up sæt, der kan få dig eller dit barn til at ligne en vaskeægte prinsesse i løbet af ingen tid.

Rolleleg uden grænser

Med vores fantastiske udvalg af produkter inden for udklædning og rolleleg drømmer vi om at bidrage til at flytte fantasiens grænser. Vi er utroligt stolte af vores udklædningsudvalg, der tæller flere hundrede forskellige kostumer, så du kan klæde dig ud som indianer, sørøver, nisse, bi, Indiana Jones, Star Wars karakterer og meget mere. Hvis musikerkarrieren skal kickstartes, har vi et fantastisk udvalg af musikinstrumenter til børn. Du finder både legetøjsinstrumenter, så små børn kan lege, at de spiller guitar, saxofon eller klaver, samt almindelige instrumenter til børn, der drømmer om en karriere som popstjerne. Hvis dit barns rolleleg i højere grad handler om at slås med orker, lege politi og røver eller gå i krig, har vi selvfølgelig også masser af legetøjsvåben, der nærmest med garanti sætter fantasien i sving, så snart du eller dit barn holder dem. For hvem får ikke lyst til at svinge et ninjasværd eller sigte en pistol mod noget, når du står med den i hånden?