Udklædning Til Børn

Klæd-ud-leg er en favorit hos de fleste børn, og det er det også hos os i Superhelten! Her på siden finder du vores store udvalg af forskellige typer af udklædning til børn. Lige meget om du er på jagt efter noget nyt til klæd-ud-kassen derhjemme, eller om du skal finde et børnekostume til Halloween eller fastelavn, kan du være sikker på, at Superhelten har noget spændende at vælge mellem.

Bestsellers i Udklædning Til Børn
På lager
5701719031716
 
DKK 79,95 / STK inkl. moms
DKK 63,96 ekskl. moms
Kun afhentning i butik
5701719601469
 
DKK 39,95 / STK inkl. moms
DKK 31,96 ekskl. moms
Trafik politisæt med 7 dele Trafik politisæt med 7 dele
4006592076528
 
DKK 149,95 / STK inkl. moms
DKK 119,96 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Kostumer til alle børn

Vores udklædning til børn findes i mange forskellige størrelser og temaer, der passer til børn i alle aldre. Til de allermindste har vi nuttede kostumer helt ned til str. 0-6 måneder. Blandt vores mange sjove og flotte kostumer finder du både nogle af dine børns yndlingskarakterer fra populære tegneserier og film. Du finder også en bred vifte af forskellige, generiske kostumer, der både dækker over manden med leen, sørøvere, cowboys og meget mere. Til alle børn, der drømmer om at være en smuk prinsesse, tilbyder vi blandt andet kjoler fra alle de største Disney film. Her finder du både Belles kjole fra Skønheden og Udyret, Askepots kjole og en lyserød kjole, der er magen til Torneroses. Hvis du er på udkig efter kostumer til børn, der er mere actionprægede, tilbyder vi også både kostumer som Superman, Batman, ridderkostumer og meget mere. Til Halloween-udklædningen har vi masser af skøre og skræmmende kostumer, præcis lige så ‘uhyggeligt’, som børn synes det skal være. Fælles for alle vores kostumer til børn er, at de er i god kvalitet, og med garanti vil give dit barn masser af glæde og fantasifulde legestunder.

Tilbehør og rekvisitter

Til det fuldendte kostume hører selvfølgelig også rekvisitter og tilbehør. Dette kan blandt andet dække over tryllestave, prinsessesko, arbejdshjelme og våben. I vores sortiment finder du våben til ethvert kostume. Vi forhandler både seje pistoler, flotte lyssværd, og uhyggelige økser med blodstænk. Dyk ned i vores forskellige underkategorier og find lige præcis det våben, hårpynt eller den maske, der passer til dit barns udklædning Det kan også være der mangler en bestemt hat eller paryk for at kostumet er fuldendt? Måske er det en smule ‘bling’, der sætter prikken over i’et på prinsessekostumet? Du kan altid finde søde håndtasker og smykker blandt vores udvalg af tilbehør til udklædning. De lækre Harry Potter kapper fra Cinereplicas har deres helt egen underkategori - vælg mellem kapper med design fra ét af de fire kollegiehuse eller de flotte, røde Quidditch kapper. Hvis du mangler noget bestemt, eller der er noget, du ikke kan finde, er du altid velkommen til at kontakte os, eller komme ind i en af vores fysiske butikker på Østerbro eller Frederiksberg. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige udklædningstøj til den rigtige lejlighed!