Store rørperler

I denne kategori finder du store rørperler i alle regnbuens farver, perleplader der passer til, samt lækre gaveæsker med Hama-indhold til super søde små designere!

Perler for de små

Den største størrelse Hama perler er Hama Maxi rørperlerne. De er udviklet specielt til små børn og anbefalet aldersgruppen 3-4 år. De er 10 mm i længden og i diameteren med en indvendig diameter på 5 mm, hvilket cirka svarer til størrelsen på din lillefingernegl. Store rørperler er et læringsværktøj for børn i førskolealderen, der hjælper dem til at kunne bruge mindre perler, efterhånden som de bliver ældre.

For små børn er rørperler et værktøj til læring, hvilket ikke er noget man kan sige om alt andet legetøj. I barnets første leveår udvikles de mest basale evner: Barnet skal lære at genkende farver, gribe små genstande, skelne former fra hinanden, få en fornemmelse af mængder osv. Netop i forbindelse med disse tidlige år viser rørperler sin styrke som pædagogisk legetøj. 

Barnet begynder at kontrollere sine fingre og træne sin hånd-øje koordination, når han prøver at sætte perler på perlepladen på den korrekte måde. Mens barnet udvikler sig, kan rørperler hjælpe ham med at lære at tælle, matche farver og genkende geometriske former. Det vil også stimulere hans fantasi og fortsætte med at udvikle finmotorikken. 

Hamas produkter giver børn allerede fra 3 års alderen en kreativ udfordring. Hama er tilpasset til at følge barnets udvikling fra de spæde forsøg på at kontrollere motorikken, og efterhånden som barnet bliver ældre, udvikler Hama produkterne sig fra at være et lærerigt legetøj til en kreativ hobby. De store rørperler er et perfekt sted at starte!

Superhelten elsker perler

Hos Superhelten har vi også store rørperler, så de små børn kan være med. Vores udvalg indeholder masser af farvestrålende store rørperler, som indbyder til timevis af fordybelse og kreativ udfoldelse. Vi har mange forskellige slags perleplader med både dyr, køretøjer eller mennesker, samt geometriske figurer, så det er ingen sag at finde noget, der rammer dit barns interesser. Du kan vælge mellem et gavesæt, der indeholder perler, plader og strygepapir, eller du kan købe perler eller plader seperat. Perlerne kan selvfølgelig også trækkes på en snor, så de kan blive til fine halskæder eller armbånd.

At lave perleplader er en skøn aktivitet for dit barn, og måske får de voksne også lyst til at være med? Find alt det, der skal bruges for at komme i gang, her i kategorien!