Playmobil Galaxy Police

Ønsker du en gang imellem at kunne rejse op til stjernerne? Så tag på mission for at opretholde ro og orden i universet sammen med Playmobil Galaxy Police! De fantasifulde byggesæt indenfor denne serie lader dig nemlig udforske både din fantasi og det ydre rum med et væld af smart udstyr, som byder på mange timers sjov.

Beskyt universet med Playmobil Galaxy Police

Playmobil har gennem årene stået bag nogle af de mest populære legesæt, der er at finde på markedet, og er du til rum-eventyr på ukendte planeter i fjerne galakser, så er Playmobil Galaxy Police med sikkerhed noget for dig. Hermed åbner Playmobil nemlig op for en kamp mellem rum-politi og rum-pirater, der strækker sig helt ud i det uendelige univers. Derfor må Galaxy-betjentene naturligvis også have en masse smart udstyr, så de kan sætte en stopper for skurkenes snedige planer. Det er det, du finder her i udvalget hos Superhelten Legetøj, og til sættene medfølger der naturligvis også en eller flere pirater, så politiet har nogen at slås med.

Du kan dermed leve dig helt ind i kampen mellem Galaxy-betjentene og rum-piraterne med disse smarte legesæt, og i sidste ende er det dig, der bestemmer, hvem der skal vinde. Uanset om du er på heltenes eller skurkenes hold, så er der dog lagt op til mange timer sjov ude i rummet, hvis du dykker ned i udvalget af Playmobil Galaxy Police sæt og produkter. Her hos Superhelten Legetøj er det nemlig kun fantasien, der sætter grænser, og vi gør vores for, at der er noget for både børn og voksne i vores udvalg. Derudover sørger vi også for hurtig levering, så snart du har fundet det Playmobil Galaxy Police sæt, der tiltaler dig mest.