Sådan Træner Du Din Drage

Her kan du møde Tandløs, Lysskygge og alle de andre fantastiske drager fra det eventyrlige ‘Sådan Træner Du Din Drage’-univers! Børn kan tage på helt nye eventyr med dragerne eller genopleve historier og scener fra filmene. Vælg mellem masser af flotte drage-figurer her i kategorien og lad dit barns fantasi flyve til et magisk sted med vikinger og mytiske sagnvæsner, mens han leger med Hikke, Tandløs og alle de andre figurer! Hos Superhelten kan du altid få spændende legetøj med drager til små eventyrkrigere og modige vikingeprinsesser!  

Filmen der startede det hele

Når man ikke vil slå drager ihjel, må man blive venner med dem i stedet. Dreamworks-filmen ‘Sådan Træner Du Din Drage’ er fra 2010 og blev en kæmpe kommerciel succes, der sidenhen har kastet flere film, en tv-serie, computerspil og et væld af merchandise af sig.

I den første film følger vi teenage-drengen Hikke, der bor på Beserkø i en mytisk vikingeverden engang i fortiden. Han prøver egentlig at efterleve sin landsbys traditioner med at dræbe drager, men da han endelig fanger en drage og har chancen for at vinde mændenes respekt, har han slet ikke lyst til at dræbe den. I stedet bliver han venner med dragen Tandløs, og sammen prøver de at ændre på den gamle tradition og redde de andre drager.

Drager og legetøj hos Superhelten

Hvis du derhjemme har en fan af Tandløs, så har Superhelten legetøjet, der vil gøre lykke. ‘How To Train Your Dragon’-franchiset har en del undermærker: Der er et mærke, der helt enkelt bare hedder ‘Dragons’, men der findes også for eksempel ‘Dragons: Rescue Riders’ og ‘Dragons: Legends Evolved’. Vores udvalg byder på både helt små mini-figurer og store actionfigurer med bevægelig led og utrolige detaljer. Mange af dem er fra legetøjsproducenten Spin Master, som har lavet kvalitetslegetøj og -merchandise siden 1994. Efterhånden findes der virkelig mange drager - Stormflugt, Fedknold, Bøvs og Bræk bare for at nævne et par stykker - og her i kategorien finder du helt sikkert dit barns favorit figur fra filmene. Hvis du er i tvivl, eller der er noget du ikke kan finde, er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Så hjælper vi dig med det, du mangler.

Leder du efter mere legetøj med Sådan Træner Du Din Drage, så kan du prøve at udforske vores kategori med Playmobil, hvor du finder en helt serie dedikeret til fortællingerne om Hikke og Tandløs, nemlig Playmobil Dragons.