Forslag til brætspil i Påsken!

Du kender det. Det er skønt at se onkel, tante og kusinen igen. Men når I har spist påskefrokosten, snakket om alt der er sket siden sidste gang, og en akavet stilhed begynder at sænke sig, så er redningen at hive et godt brætspil frem!

Hej Superhelte! Det er snart påske og påskeferie! Og man kan ikke sige påskeferie, uden at sige brætspil! Når man er hjemme med ungerne, i sommerhus med vennerne eller til påskefrokost med familien, så skal der hives et brætspil ud af reolen, og så skal der hygges!

HONEY

Når det er hele familien, der er samlet, kan man hive et spil som Honey frem! Honey er et spil for 2 til 4 spillere fra 5 år og op. Det tager lige omkring 20 minutter at få et spil i banken! I spiller som en lille honningbi, der skal suge pollen fra blomsterne og lave det om til honning. Men det er ikke alle blomster, der har lige meget pollen! Dette bliver afgjort ved terningslag, og hvor godt man husker. Et sjovt spil for de mindste, og et hvor de voksne også kan være med.

PANDEMIC

Så er det til de større unger! Pandemic er et fantastisk kooperativt brætspil, hvor man spiller sammen imod spillet, for at udrydde en væmmelig virus (lyder det bekendt?). Man har en rolle som for eksempel analytiker eller karantænespecialist, hvor man alle har specielle evner. Ved at forene de evner, skal man finde en kur mod den pandemi, der er ved at brede sig til hele kloden, før den kommer ud af kontrol! Spillet er på dansk, 2 til 4 spillere og det anbefales fra 10 år og op.

MIXING BOX

Når snapsen kommer på bordet og påskesilden er i mavsen, så er det lækkert at samle familie og venner rundt om et spil Mixing Box! Der skal være minimum to hold af to eller flere spillere. I spillet er der kort med forskellige kategorier, man trækker fra. På de kort står der for eksempel navnet på en person. Én person fra hvert hold, skal så prøve at få resten af holdet til at gætte, hvem der er tale om PÅ TID! MEN IKKE NOK MED DET! I første runde, må man snakke alt hvad man vil, men må bare ikke nævne navnet på den person, der skal gættes! Runde to, må man kun MIME! Runde 3 må man kun sige ET ORD!!! Det er et virkeligt sjovt selskabsspil, hvor der er lattergaranti for alle!

ARKHAM HORROR


De aftner hvor regnen slår mod ruden, og man har tændt op i sin fantasi-pejs i sommerhuset med vennerne, så skal der lidt uhygge på bordet. Og hvem bedre til at levere det end H. P. Lovecraft og Arkham Horror universet? Arkham Horror: The Card Game er et enormt stemningsfuldt historiedrævet spil, hvor hver spiller vælger en ”efterforsker” der skal undersøge hvad det er for overnaturlige kræfter der er på spil i Arkham i 20’erne og 30’ernes USA. Med i spillet er der nok kort til, at 4 spillere kan være med til at løse mysterierne, og det er der også brug for! Arkham Horror er kendt for at være nådesløst, og man skal passe på både sit helbred og sin forstand, da de monstre, man møder, bestemt ikke er flinke eller kønne! Hvis man vil have ekstra uhygge, så kan man også spille det alene! Med kun et stearinlys! I en bjælkehytte! I skoven! Hav en dejlig påske, alle sammen og husk brætspillene i ferien!