Troopers for Charity - Stormtropper der giver et smil på læben

I vores kamp for at gøre folk opmærksomme på, hvor stor nørdeverdenen. Bad jeg Jesper Petersen, som er formand for Troopers For Charity. Om at forklarer hvad de laver, og hvordan de gør en forskel på verden.

Troopers For Charity er i løbet af 4 år gået hen og blevet Danmarks største velgørende Star Wars forening, for voksne og børn.

Foreningen blev stiftet af 4 Star Wars entusiaster i august 2017 ud fra 3 grundlæggende værdier – Fællesskab, Frivillighed og Forståelse.

Formålet med Troopers For Charity er at forene det at gøre gode gerninger for andre, herunder særligt udsatte børn og unge, samtidig med at vi har det sjovt og viser vores flotte Star Wars dragter frem. Vores arbejde er 100 % non-profit og udføres ganske gratis og uden vederlag.

Vi opfordrer dog til, når vi er ude på et besøg, at man overvejer, om man evt. har mulighed for at donere et valgfrit beløb til et velgørende formål i vores navn i stedet for. Derved er vi med til at sikre, at de særligt udsatte børn og unge får alle tænkelige muligheder for at få den hjælp og støtte, som de har brug for. Donationer bør nemlig gå til de børn og unge, som har allermest brug for hjælpen. Det at udføre gode gerninger for andre har altid været omdrejningspunktet for vores frivillige arbejde i Troopers For Charity, uanset om dette måtte være ved et besøg på hospitalernes børneafdelinger, julemærkehjemmene, en børnefødselsdag, en begravelse eller gennem et indsamlingsevent sammen med en af vores efterhånden mange velgørende samarbejdspartnere. Vi samarbejder nemlig også med mange af landets største velgørende foreninger - herunder Børnecancerfonden, Børnehjælpsdagen, Børns Vilkår og mange andre.

Vi har siden vores opstart i august 2017, deltaget i mere end 300 events over hele landet, og vores mere end 150 medlemmer har igennem de sidste 4 år arbejdet benhårdt for at skabe det fundament, som Troopers For Charity står på i dag.

Vi optager både voksne og børn i vores forening, og både voksne og børn lærer bl.a. gennem vores frivillige arbejde at være en del af et stort fællesskab, hvor man skaber relationer til andre mennesker, og hvor man er med til at gøre en stor og uvurderlig forskel for udsatte børn og unge, som er i en væsentlig sværere livssituation end en selv.

I Troopers For Charity er mottoet, at ”De gode gerninger er de gerninger, der kommer fra hjertet.”
Vi gør det, fordi vi ønsker at skabe glæde og opmuntring for specielt udsatte børn og unge, hvor end vi kommer hen. Den glæde, de smil og den varme, som vi møder alle steder, er med til at motivere os og gør, at vi gerne går den ekstra meter for lige netop de små smil. Intet er for stort eller for småt til os.

Skulle du have lyst til at læse mere om vores frivillige arbejde, er du velkommen til at hoppe forbi vores hjemmeside på www.troopersforcharity.dk eller via vores sociale medier - Facebook, Instagram og YouTube.
Ønsker du at blive medlem eller har du bare nogle generelle spørgsmål om events osv. er du også meget velkommen til at smide os en mail på info@troopersforcharity.dk
Husk at den korteste vej mellem to mennesker er smilet og lysten til at gøre en forskel for et andet menneske.