Terninger til Bord-rollespil

“Du beslutter at sætte dig ved siden af den hætteklædte fremmede på kroen…” Et enkelt rul med terningerne bestemmer, hvad der herefter sker. Find dine favorit terninger til bord-rollespil lige her hos Superhelten!

Terninger fra Chessex

Chessex er en de største producenter af terninger i RPG spille-industrien. Hvis du går ind i enhver butik, der sælger rollespil eller kigger en spillers samling af terninger igennem, vil du som regel opdage, at i størstedelen af tilfældene, vil de være lavet af Chessex. Firmaet fremstiller alle former for polyhedrale RPG-terninger, lige fra den klassiske uigennemsigtige terning til de gennemsigtige, marmorerede eller endda selvlysende terninger! Den mest populære må uden tvivl være deres signatur ‘premium dice’, som inkluderer Gemini- og Scarab-serien.

Personer, som sværger til Chessex-terninger, er typisk spillere, som gerne vil have en fair terning. Det vil sige, at terningen er godt balanceret og vil give en god variation af forskellige slag. Og så betyder det helt sikkert også noget at udvalget er så kæmpestort! Chessex-terningerne fås i et væld af lækre farver og designs, så der garanteret er nogle for enhver smag! 

There’s 20 sides to every story

De fleste terninger kommer i sæt af 7, som passer til det, du skal bruge til for eksempel Dungeons & Dragons eller Pathfinder. Terningerne har navn efter, hvor mange sider de har, for eksempel D20 og i et sæt finder du følgende: D4, D6, D8, D10, D10, D12 og D20. Terningerne har forskellige funktioner, for eksempel bruger du D20’eren i kamp til at bestemme, hvem der angriber først og hvor præcist angrebet er. 

Hos Superhelten kan du altid finde et bredt udvalg af rollespilsterninger. Vi har rigtig mange sæt fra Chessex, men vi har også andre mærker som Oakie Doakie og sæt fra for eksempel Dungeons & Dragons og Warhammer. Du kan også få en lækker stofpose og andre former for opbevaring til dine terninger, hvis du ikke lige synes, at en plastikboks er nok.

Hvis du har spørgsmål omkring vores terninger, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice eller komme hen i én af vores butikker. Vi hjælper dig gerne med at finde de RPG-terninger, der passer bedst til dig. God fornøjelse med kampagnen!