The Army Painter Warpaint, Air & Speedpaint

Warpaints er en højpigmenteret akrylmaling fra danske The Army Painter - perfekt til Warhammerfigurer, Dungeons and Dragons figurer, og til andre model og hobby formål. Warpaints kommer i en praktisk pipetteflaske og findes i 96 lækre nuancer.

På lager
5713799200463
 
DKK 44,95 / STK inkl. moms
DKK 35,96 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Hvad er Army Painter Air, og hvorfor er Speedpaint så sejt?

The Army Painter Warpaints Air indeholder ultrafiltrerede pigmenter af høj kvalitet for at forhindre tilstopning af din airbrush. Udviklet i et unikt og innovativt Color Triad System har hver matchende Warpaint Acrylics-farve en tilsvarende base- og highlight-farve. Dette gør fremhævning og zenithalskygge til en leg - du sparer tid og energi ved at blande farver og gøre maling af din hær endnu hurtigere og mere intuitivt.

The Army Painter har med Speedpaint har gjort miniaturemaling nemmere og hurtigere! Du skal blot påføre et lag af denne meget mættede og specialdesignede maling over din miniature og se, hvordan levende farver, realistiske skygger og nemme highlights sker lige foran dine øjne. Speedpaint er for begyndere og den foretrukne maling for erfarne malere, der ønsker at få malet deres miniaturer og sat dem på bordpladen, hurtigt!

Udvalgte af The Army Painters Warpaints har en fætter i Colour Primer Serien – altså en spray i præcis samme farve. De farver der også findes som Colour Primer spray er mærket med ”100% Match” logo.