Xenos Armies

Hvis du er en ægte Warhammer 40.000 fan har du sikkert allerede valgt side i kampen mellem kejserens Armies of the Imperium og de såkaldte Xenos Armies, der består af aliens. Du kan læse mere om de, ifølge kejseren, grufulde aliens længere nede på siden, eller finde netop de Xenos Armies figurer, du er på udkig efter, i udvalget her på siden. Vi har gjort det overskueligt og inddelt vores Xenos Armies sortiment i blandt andet Orks, Craftworlds, Harlequins og Tyranids.

Køb Xenos Armies tilbehør og figurer hos Superhelten Legetøj

Xenos Armies byder blot på et udsnit af de mange hære og spillemuligheder, som tabletop rollespillet Warhammer 40.000 har at byde på. Her er linjerne for alvor trukket op, da du med Xenos Armies har muligheden for at deltage i blodige kampe mellem aliens og mennesker. Xenos Armies byder på et utal af forskellige alien racer, der hver især har sine særegne egenskaber og unikke spillemuligheder. Der er derfor en god chance for, at du finder spændende historier og flotte minifigurer, som du falder pladask for. Her kan du fordybe dig i de fremmede mytologier, kulturer og filosofier, som knytter sig til Xenos Armies.

Find din Xenos Armies favorit blandt de mange aliens

Hvis du er ny inden for Warhammer 40.000 universet, kan det være fint med en kort introduktion til de forskellige Xenos Armies, før du vælger din personlige favorit. Har du for eksempel lyst til at kæmpe som en af Aeldari efterkommerne, der bedst beskrives som elvere fra rummet? I så fald kan du vælge mellem Craftworlds, Drukhari eller Harlequins. Tau Empire byder på blåhudede, robotlignende krigere, mens Necrons er Xenos Armies svar på cyber mumier. Du kan også vælge de troldelignende Orks eller gå i krig med Tyranids, hvis du er til insektlignende monstre.