Yu-Gi-Oh!

Glem Hogwarts - Battle Academy er der hvor det sner! Du kender nok Yu-Gi-Oh! serien, men har du prøvet kortspillet bag? Yu-Gi-Oh! er sjovt, tempofyldt, og ret let at lære. Hvis du kan lide Pokémon TCG eller Magic the Gathering, så vil Yu-Gi-Oh! også være noget for dig!

Nye først
5060662460784
 
DKK 119,95 / STK inkl. moms
DKK 95,96 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Yu-Gi-Hvaffor-Noget?

Yu-Gi-Oh! ( oversat betyder det ‘Spillenes Konge’ - whaaaat?!) er et spændende univers baseret på et TCG -kortspil med monstre, spells og traps. 

Yu-gi-Oh! er ydermere et meget veldesignet TCG-kortspil, der er kommet for at blive. Universet er super fedt, baseret på den originale Yu-Gi-Oh! manga tegneserie tilbage fra 1996.

Senere kom Yu-Gi-Oh! TV-serien, som du måske kan huske fra lørdag morgen TV, engang omkring årtusindskiftet. (Hvis du faktisk slet ikke har oplevet årtusindskiftet, eller sov igennem denne episke nat iført bodystocking og Libero, så fortvivl ikke - lige om lidt holder vi inde med historietimen og kommer til det væsentlige...)

I tv-serien spiller karakterene et kortspil, der hedder ‘Duel Monsters´- det er dette kortspil, der bliver levendegjort som Yu-Gi-Oh! Trading Card Game og udkommer omkring år 2002. Og faktisk slår alle rekorder, som det mest solgte kortspil i 2009 med over 22 billioner solgte kort. Omg, det er mange kort! Nu er det det 3. største kortspil derude. 

Yu-Gi-Oh! er for de større børn og har en teenage-vibe lidt à la Hogwarts. Bare for sejere børn! TCG-spillet giver muligheden for at genopleve de spændende dueller, der finder sted i det animerede Yu-Gi-Oh! univers. I Yu-Gi-Oh! TCG, bruger spillerne de kort, de har samlet, til at konstruere decks bestående af 40 til 60 kort. Derefter bruger de deres deck til at møde modstanderne i et spil fyldt med strategi, held og færdigheder.

Hvad kan jeg få hos Superhelten?

Hos Superhelten kan du altid finde Yu-Gi-Oh! Vi har booster pakker og box sets samt lækre sleeves, der passer til Yu-Gi-Oh!’s kortstørrelse (japanese size). Men hvordan får jeg fat på nogle kort, og hvordan kommer jeg egentlig i gang med at spille, spørger du måske? Det vil Superhelten da gerne hjælpe dig med!

Den mest almindelige måde du som spiller kan få fat på kort i Yu-Gi-Oh! TCG er fra booster pakker. Disse booster pakker indeholder et antal tilfældigt assorterede kort. I hver booster pakke finder man desuden et antal forskellige rares, altså sjældne kort. Der findes: Common, Rare, Super Rare, Ultra Rare, Premium Gold Rare, Ultimate Rare, Secret Rare, Prismatic Secret Rare, Collector’s Rare, Starlight Rare og Ghost Rare. Alle har et forskelligt look - det kan være foil-kort eller noget holografisk design, der får kortene til at se cool og ‘bling’ ud!

Men booster pakker er ikke den eneste måde, hvorpå du kan få fingrene i Yu-Gi-Oh! kort. Hvis du vælger at købe et starter deck, får du alt hvad du behøver for at komme i gang med at spille: mindst 40 kort, en guide og en game mat! Starter decks indeholder generelt kort, der virker godt med hinanden - perfekt til børn og nybegyndere, som er ved at lære reglerne for Yu-Gi-Oh! TCG og forstå de basale strategier!

Og muligheder stopper ikke her. Ligesom starter decks indeholder structure decks alt, hvad du har brug for for at spille, men de er designet til mere øvede duelister. Kortene i structure decks har ofte mere indviklede effekter end kortene i et starter deck, og synergien mellem kortene er for det meste meget mere kompleks! Structure decks giver øvede og ekspert-level spillere en ny måde at opleve Yu-Gi-Oh! TCG på. Med +40 kort, en guide til duel og en game mat, kan man begynde at customize sit structure deck ved at bytte kort med andre - det er den allerbedste måde at lære om strategier for deck-building!

Engang imellem udgiver Yu-Gi-Oh! TCG også nogle top-nice og eksklusive produkter med kort, der appellerer til de fleste fans og spillere. Hvert af disse produkter er unikke og indeholder  lækre samleobjekter som for eksempel Yu-Gi-Oh! TCG Masterpiece Series: Platinum Blue-Eyes White Dragon!

Hvis du bare gerne vil i gang med at spille Yu-Gi-Oh! Lige NU, men stadig er lidt i tvivl om hvordan, og hvad du har brug for, så synes vi, at du skal komme forbi en af Superheltens butikker og snakke med en af de søde og dygtige ansatte. De kan nemlig helt sikkert hjælpe dig med at ‘get you game on!’