Yu-Gi-Oh! Sleeves & Tilbehør

Det kan klart anbefales at bruge sleeves eller kortlommer til dine Yu-gi-Oh! kort. Kortene bliver meget nemmere at blande og håndtere, og du kan nemt kende forskel på dine deck. Sleeves eller kortlommer til Yu-Gi-Oh! skal have den helt rigtige størrelse, the Japanese size. De er lige her!

På lager
5060662460838
 
DKK 99,95 / STK inkl. moms
DKK 79,96 ekskl. moms
Dragon Shield Deck Protectors clear 100 stk Dragon Shield Deck Protectors clear 100 stk
5706569130510
 
DKK 29,95 / STK inkl. moms
DKK 23,96 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Sleeves til dine Yu-Gi-Oh! kort

Hos Superhelten kan du selvfølgelig også finde sleeves eller kortlommer, der passer til TCG-kort i japansk størrelse, som for eksempel Yu-Gi-Oh! 

Vi forhandler altid Dragon Shield sleeves, fordi vi synes, de er de bedste på markedet - de ER nemlig ‘tough as scales’! Bag firmaet findes et par dygtige fyre fra Jylland, som er vilde med kortspil og TCG…og drager! I Dragon Shields univers hører der en drage til hver eneste farvenuance. En unik drage med eget navn og historie og noget eventyrligt imponerende artwork! Dragon Shield sleeves kommer i ubegribeligt mange farver, og der findes playmats med alle de forskellige drager! 

I en pakke fra Dragon Shield vil du få 60 sleeves i japansk størrelse i en af dine yndlingsfarver. De kommer i en solid papæske med fedt artwork udenpå og et skrivefelt på toppen eller siden, der gør det muligt for dig at sætte din ‘John Hancock’, så alle ved, hvem den rette ejermand er. Dragon Shield's sleeves er lavet af PVC-fri polypropylen-plast med en gennemsigtig forside og en mat, farvet bagside. De er produceret uden farlige syrer, så det er fuldstændigt sikkert for dig at opbevare dine uvurderlige kort i disse sleeves. For nem reference, har Dragon Shield givet dem alle mærket ‘DS60J’ (Dragon Shield. 60 sleeves. Japansk størrelse.)

Det allerbedste ved Dragon Shield’s sleeves er, at de er godkendt til turnering. Det betyder, at hvis du er badass til Yu-Gi-Oh! og tager til store turneringer med andre bad-asses, så må du gerne bruge Dragon Shields kortlommer. Det er noget med kvaliteten og gennemsigtigheden vistnok, men de er i hvert fald tilladt. 

Har du spørgsmål om sleeves, kortstørrelser eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@superhelten.dk eller +45 39 39 30 55. Du kan også komme ind i en af vores butikker på Østerbro, Frederiksberg, i Roskilde eller Næstved og få hjælp af en dygtig superhelt.