Easy to Build

Ikke helt tryg ved superlim? Eller ikke tid? Easy To Build er nemme "Push Fit" sæt med Warhammer figurer. Klip delene ud, klik dem sammen og du er klar til at male!

Gør det nemmere

Warhammer er ikke ligefrem kendt for at være en hobby, med en superlav entry bar. Og det ved de godt, henne hos Games Workshop i England, hvor spillene udvikles og figurerne støbes. Så for at lette processen med figursamlingen lidt, får vi her serien Easy to Build, som er limfri Warhammer figurer. Altså du skal stadig klippe delene ud fra arket pænt (find den bedste tang til det her) – men i stedet for at lime figur-delene sammen med superlim, kan delene klikkes sammen, med et fer og not system. Arm-krop-klik. Ikke noget med at lime din højre tommel- og pegefinger sammen (hvem gør dog også det?! *host*). Bare klik. Og så kan du justere lidt på armens stilling bagefter, som på en action-man, indtil den sidder i den helt rigtige vinkel.

Easy to Build figurerne er både enheder og helte til alle fraktioner af Warhammer Age of Sigmar og Warhammer 40.000 og der udgives jævnligt nye figurer i Easy to Build serien.

 

I gang med Warhammer

Hos Superhelten er vores største ønske at hjælpe dig i gang med hobbyen. Derfor får vi alle de Easy to Build figurer hjem vi overhovedet kan, så det bliver nemmere for dig at komme i gang med Warhammer. Eller nemmere at blive færdig med din nye hær – eller måske færdig til turnering. Hvis du har brug for hjælp til dit Warhammer projekt – eller bare har lyst til være kreativ med andre, så kom til Malekursus i en af Superheltens butikker. Vel mødt!