Pokémon Klub - spilledag

Kom og lær at spille Pokémon The Card Game i Superhelten!

Alle kan være med. Tilmelding er ikke nødvendig, I kommer bare.

 

Hvad sker der til Pokémon Klub?

Du kan komme lige når du har lyst, mellem 10-16. Se med fra baggrunden for at se om det er noget for dig - eller læs med her hvad du kan forvente.

Mellem 10-12 på vores Pokémon spilledag bliver der kørt blandede temadage, der overrasker. Det kan være at lære at spille, se en tegnefilm, få nogen gode tips og tricks så du kan blive en rigtig haj til Pokémon Go. Hvem ved hvad vores Pokémon professor finder på!

Mellem 12-16 går det løs med vores Pokémon League aktivitet, så folk kan spille regulerede turneringer én gang om måneden.

Der vil altid være en nogenlunde standard til vores Pokémon spilledag, som har et omdrejningspunkt der hedder "lær at spille med Pokémon kort". 

Først bygger vi deck. Vi snakker om Pokémon og deres udviklinger. Snakker om energier, og hvordan man bruger dem.
Så ser vi på, hvad trænerkort er, og hvordan man bruger dem. Så lærer vi, hvordan man kan bygge et Pokémon deck, med en rød tråd og en form for strategi. En simpel én. Alle kan være med!

Pokémon kortene er på engelsk, men det er vores erfaring, at børn ned til 8 år kan være med uden problemer.

Din venlige lokale Pokémon Træner matcher alle deltagere op med en makker, og så spiller vi Pokémon TCG med vores nye deck. Der er masser af tid til at spørge undervejs, og få hjælp af træneren.

 

Om til Pokémon Klub i Superhelten

Når du kommer til Pokémon Klub i Superhelten, eller når du sender dit barn til Pokémon Klub i Superhelten, så bliver I mødt af en Pokémon Træner, som hjælper jer i gang.

Pokémon Træneren ved en masse om Pokémon, og er specielt god til at lære det til andre. Lige som Professor Kukui.

  • Hvis du har spillet Pokémon TCG før, så tag dit deck med.
  • Hvis du ikke har spillet Pokémon TCG før, men har nogle Pokémon kort i forvejen, så tag dine kort med. Så hjælper vi dig med at bygge et deck af dine kort.
  • Hvis du ikke har nogle Pokémon kort, og bare er nysgerrig på hvad Pokémon TCG handler om, så bare kom, og lån et Pokémon deck af os.

Til Pokémon Klub i Superhelten kommer der både nogle, som har prøvet det lidt, nogle som aldrig har prøvet at spille Pokémon, og nogen som er okay gode til det. Så du kan altid finde én at spille med, som er lige så øvet eller lige så ny, som du selv er. Vi hjælper selvfølgelig med at matche spillere.

Forældre må meget gerne være med. Hvis de tør. Dels risikerer du at blive tørret af din lille pode, og dels taber du retten til nogensinde igen at kunne sige overbærende: ”Ja jeg forstår jo ikke rigtig, hvad det handler om...?” Et slag Pokémon TCG er en første klasses hyggeaktivitet til fredagsslikken eller sommerhusturen, og det er også sjovt for voksne.

Pokémon TCG står for Pokémon Trading Card Came. Det betyder altså bare at spille Pokémon med kort. Analogt og ansigt-til-ansigt spil med papkort, hænder og hoved. Vi lover, at det er sjovt. Og meget mere hyggeligt end at spille konsol. Kom ned i Superhelten og mærk stemningen til en Pokémon Klub, så giver det mening!

 

Se det nyeste i Pokémon

Event datoer

Østerbro, København

Nordre Frihavnsgade 25, 2100 København Ø.

Kom og spil Pokémon med os fra 10-16. Pokémon spilledagene bliver opdateret herinde løbende, så du altid kan følge med i næste event.

Næste spilledag er lørdag den 29/6/2024. Det kommer til at foregå lidt anderledes end normalt, men vi lover det bliver underholdende!

Lørdag den 29. Juni kommer Rayquaza tilbage til Pokémon Go!
I den sammenhæng kalder vi alle trænere ind til speciel mission og Pokémon klub, hvor vi bruger et par timer på at gøre vores monstre klar til kamp, hvorefter vi render Østerbro tynd fra 12-18 for at bekæmpe og fange Rayquazas!
Det er ikke hvert år vi får muligheden for at fange en af de mest eftertragtede Pokémons, og man kan kun være med i elite raids lokalt, så saml så mange raid passes ind du kan, og kom med og fang dem alle med os!
Hvis du fanger en shiny Rayquaza på dagen får du endda en lille præmie med fra Pokémon klubben!

OBS! Der er lukket i butik og for klub på helligdage.

Vi bytter kort hver onsdag


Fra vores guides i Superheltens Univers