Pokémon Klub - byttedag

Kom og byt Pokémon-kort i Superhelten!

Alle kan være med. Tilmelding er ikke nødvendig, I kommer bare.

 

Hvad sker der til Pokémon Klub?

Onsdagen er for dig, der samler og vil vurdere og bytte kort. Alle kan være med!

Pokémon kortene er på engelsk, men det er vores erfaring, at børn ned til 8 år kan være med uden problemer.

Om Pokémon Klub i Superhelten

Når du kommer til Pokémon Klub i Superhelten, eller når du sender dit barn til Pokémon Klub i Superhelten, så bliver I mødt af en Pokémon Træner, som hjælper jer i gang.

Pokémon Træneren ved en masse om Pokémon, og er specielt god til at lære det til andre. Lige som Professor Kukui.

  • Hvis du har spillet Pokémon TCG før, så tag dit deck med.
  • Hvis du ikke har spillet Pokémon TCG før, men har nogle Pokémon kort i forvejen, så tag dine kort med. Så hjælper vi dig med at bygge et deck af dine kort.
  • Hvis du ikke har nogle Pokémon kort, og bare er nysgerrig på hvad Pokémon TCG handler om, så bare kom, og lån et Pokémon deck af os.

Til Pokémon Klub i Superhelten kommer der både nogle, som har prøvet det lidt, nogle som aldrig har prøvet at spille Pokémon, og nogen som er okay gode til det. Så du kan altid finde én at spille med, som er lige så øvet eller lige så ny, som du selv er. Vi hjælper selvfølgelig med at matche spillere.

Forældre må meget gerne være med. Hvis de tør. Dels risikerer du at blive tørret af din lille pode, og dels taber du retten til nogensinde igen at kunne sige overbærende: ”Ja jeg forstår jo ikke rigtig, hvad det handler om...?” Et slag Pokémon TCG er en første klasses hyggeaktivitet til fredagsslikken eller sommerhusturen, og det er også sjovt for voksne.

Pokémon TCG står for Pokémon Trading Card Came. Det betyder altså bare at spille Pokémon med kort. Analogt og ansigt-til-ansigt spil med papkort, hænder og hoved. Vi lover, at det er sjovt. Og meget mere hyggeligt end at spille konsol. Kom ned i Superhelten og mærk stemningen til en Pokémon Klub, så giver det mening!

 

Se det nyeste i Pokémon

Event datoer

Østerbro, København

Nordre Frihavnsgade 25, 2100 København Ø.

Hver onsdag kl. 15-17

 

Vi spiller Pokémon hver torsdag


Fra vores guides i Superheltens Univers