Test: Hvilken AoS Warhammer hær er du?

Velkommen til den store Age of Sigmar Quiz!

Du er lidt nygerrig på Warhammer. Måske har du snakket med en ven om at lære at spille, måske har du allerede været til Warhammer Aften i din lokale Superhelten butik, og se nogle proffies skubbe dukker og rulle terninger.

Måske er du en gammel rotte der har spillet Warhammer i mange år, men går og fifler lidt med tanken om at starte en ny hær op. Men hvad skal du vælge...? Nighthaunt er okay power, men er jeg sådan en spøgelsesfyr (m/k)?

Vi kan hjælpe dig! Her på siden finder du internettets eneste gode matchmaking værktøj*, der hjælper dig med at finde ud af hvilken hær i Warhammer Age of Sigmar, som er den helt rigtige for dig.
På spillebordet - og inde i hjertet.

Quizzens spørgsmål og resultater er baseret på vaskeægte evidens og masser af erfaring. Efter 16 år i branchen, må man godt ha' lov at kloge sig lidt. 😉

*Uden pis og uden pral. Scroll ned for testemonials.

 

At vælge en warhammerhær er ikke ligefrem som at gå i IKEA.

Indrømmet, der er ligheder. For eksempel at der er uoverskueligt meget at vælge imellem. At din partner m/k helt sikkert vil have noget andet end det du vil have. At hver enkelt ting koster et OK beløb, men når du står ved kassen, får du koldsved over totalbeløbet. Og når du kommer hjem, kan du ikke forstå, hvorfor du ikke købte den der ting, som du havde glædet dig allermest til at pakke ud og komme i gang med, men den er ikke i posen, så du må have valgt den fra i et tåbeligt øjeblik af ”har jeg virkelig brug for alt dette?”.

Men her hører lighederne også op.

At vælge en Warhammerhær er MEGET sjovere end en tur i IKEA, også selvom vi i Superhelten ikke har billige kanelsnegle med tvivlsomt ernæringsmæssigt indhold. Tilgengæld har vi både Cola og Cocio og en god håndfuld af de bedste typer Monster der findes.

Ikke fordi vi er powerholics. Men hvis man skal overleve en tur i IKEA, kan det være nødvendigt med et lille boost.

Så! Få professionel hjælp til hvilken Warhammer Age of Sigmar hær der er noget for dig!

 

 

Folk der har taget testen skriver...

"Sjovt at jeg ender med den hær jeg elsker at spille.
Im Dorf to the bone!!!"
"Sylvaneth. Nice. Der er ikke noget bedre end vrede træer."
"Haha, fantastisk quiz! Seraphon baby!" 

"Hvor er den bare 100% præcis den test her!? Hvem skulle havde vidst det!?"

"...jeg tog quizzen, fik Maggotkin of nurgle, og har nu lyst til at spille dem."